Μετά την υλοποίηση της πίστας στο ΠΕΙ Δοκού, ύστερα από δέσμευση του Προέδρου της ΔΑΕΠΕΧ Φίλιππου Μακρή, υλοποιείται ακόμα ένα πρόγραμμα που αφορά την πλατεία στο πάρκινγκ της Δημοτικής Αγοράς Χαλκίδας.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της ΔΑΕΠΕΧ ΑΕ διακηρύσσει ότι η εταιρεία προτίθεται να διενεργήσει πρόχειρο διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο τη οικονομικότερη προσφορά για την παροχή υπηρεσίας τεχνικών οικοδομικών εργασιών για την επιδιόρθωση τμήματος του σταμπωτού δαπέδου, που έχει διαστρωθεί στην Πλατεία Αγοράς στο τμήμα που ενώνει την Οδό Νεοφύτου και Παπαναστασίου και αποτελεί προέκταση της Οδού Κριεζώτου.

Άννα Παππά, Υποψήφια Εύβοιας ΝΔ 2019 Ιούλιος

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στα γραφεία της ΔΑΕΠΕΧ ΑΕ (Αβάντων 50,3ος όροφος) με σφραγισμένες προσφορές, ενώπιον της επιτροπής Δημοπρασιών την 15η Απριλίου 2014 και ώρα 19:30.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τη ΔΑΕΠΕΧ ΑΕ κατά τις εργάσιμες ώρες στο τηλέφωνο 2221025287 και τον υπάλληλο κ. Φωτόπουλο Σπύρο, απ’ όπου μπορούν να προμηθευτούν την διακήρυξη ή να πληροφορηθούν λεπτομέρειες αυτής.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΔΑΕΠΕΧ ΑΕ

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΑΚΡΗΣ