Το Επιμελητήριο Εύβοιας στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις τις ενέργειες που προωθούν την Εύβοια. Γι αυτό το λόγο στάθηκε αρωγός στην διοργάνωση του 1ου Chalkida Street Food Festival.

Σε ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο το Επιμελητήριο Εύβοιας μοίραζε στους επισκέπτες ενημερωτικά φυλλάδια με πληροφορίες για το Νομό Εύβοιας από το Νότο έως τον Βορρά. Δεν θα μπορούσε να λήψει και ο πρώτος Γαστρονομικός Χάρτης της Εύβοιας και της Σκύρου, που δημιούργησε το Επιμελητήριο Εύβοιας και παρουσιάζει την γαστρονομία του Νομού, ο οποίος ήταν διαθέσιμος προς αγορά, με τα έσοδα των πωλήσεων να πηγαίνουν για τις ανάγκες του ΣΑΜΕΕ (Σωματείο Αλληλοβοήθειας Μελών Επιμελητηρίου Εύβοιας).

Η Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας Βούλα Αγιοστρατίτη ήταν παρούσα και τις τρεις ημέρες του 1ου Chalkida Street Food Festival, που στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, καθώς η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη. Ακούραστη και με ανεξάντλητη ενέργεια ήταν εκεί και προωθούσε την Εύβοια στους επισκέπτες!!

Βούλα Αγιοστρατίτη και Γιώργος Καμίνης

Το πρωι της Κυριακής 5 Μαΐου 2019, το περίπτερο του Επιμελητηρίου επισκέφθηκε και ο Δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος Ευρωβουλευτής Γιώργος Καμίνης.