Την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020 τα νήπια του 1ου και 2ου Νηπιαγωγείου του Συλλόγου Γονέων και Επιτρόπων Παιδιών του Β΄ Βρεφικού Παιδικού Δημοτικού Σταθμού και Νηπιαγωγείου Χαλκίδας επισκέφθηκαν την Εθνική Βιβλιοθήκη Ελλάδας στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

blank

Τα παιδιά και οι γονείς ξεναγήθηκαν χωριστά στους χώρους της από το ισόγειο και το Δανειστικό τμήμα της έως το 2ο και 4ο επίπεδο του κτηρίου και ενημερώθηκαν για τους αναρίθμητους θησαυρούς της και τις εξαιρετικές υπηρεσίες της. Ενδεικτικά μάθαμε ότι έχει οκτώ αναγνωστήρια και 725 θέσεις αναγνωστών ενώ το Τμήμα της Δανειστικής Συλλογής είναι χωρισμένο για παιδιά από ο ετών έως και ενήλικες διατίθεται δε χώρος κατάλληλος για να θηλάσει μια μητέρα και να μην αναγκαστεί να αποχωρήσει καθώς και υποδομές για μη βλέποντες. Υπάρχουν δύο αίθουσες που χρησιμοποιούνται για ερευνητικό έργο ,δωμάτιο χαλάρωσης και δύναται κάποιος να αναπτύξει τις καλλιτεχνικές του αναζητήσεις αξιοποιώντας τις αίθουσες μουσικής, κινηματογράφου και ραδιοφωνικού σταθμού.

blank

Το διδακτικό προσωπικό ευχαριστεί θερμά τη Διοίκηση της ΕΒΕ για την άψογη διοργάνωση και την εξαίρετη ξενάγηση καθώς και τις υπεύθυνες νηπιαγωγούς Αντωνίου Κατερίνα και Χριστοδούλου Αρετή οι οποίες έλαβαν συγχαρητήρια για την ομάδα των παιδιών τους που διακρίθηκαν για την συγκροτημένη σκέψη τους ,τις εύστοχες παρατηρήσεις τους και την άριστη συμπεριφορά τους.

Ακολουθείστε μας στο Google News