Η Επιτροπή Κατοίκων Ληλαντίου την Κυριακή 28 Μαρτίου 2021 με επιστολή της ζήτησε για ακόμη μία φορά συνάντηση με την δήμαρχο Χαλκιδέων κ. Έλενα Βάκα. Η Επιτροπή αναφέρει ότι πέρασε 1 μήνας και 20 μέρες από την τελευταία φορά που ζήτησε συνάντηση.

Ακολουθεί το αίτημα συνάντησης:

Η Επιτροπή Κατοίκων Ληλαντίου αιτείται συνάντηση με τη Δήμαρχο ή και αρμόδιους αντιδημάρχους. Ζητάμε ενημέρωση σε σχέση με:
-την πορεία καταβολής των αποζημιώσεων μετά και την κοινή υπουργική απόφαση που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της κυβέρνησης τεύχος Β΄5718/24.12.2020.
-την αποκατάσταση ζημιών σε υποδομές (οδούς και παραλιακό μέτωπο κ.ά.)

Περιμένουμε απάντησή σας εάν η συνάντηση θα γίνει διαδικτυακά.

Δεν πήραμε καμία απάντηση. Αντίθετα, αυτό που πήραμε ήταν λογαριασμοί ΔΕΥΑΧ στα σπίτια μας με χρέη προηγούμενων μηνών. Ήρθαν λογαριασμοί για το διάστημα Νοεμβρίου-Φεβρουαρίου για το οποίο είχατε δεσμευτεί ότι θα απαλλαγούμε εμείς οι πληγέντες από την πληρωμή λογαριασμών νερού. Απαράδεκτο!

ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΟΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ. ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΙΕΣΗ ΠΗΡΕ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΧ. ΝΑ ΠΑΡΑΤΑΘΕΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΤΑΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ. ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.

Ακολουθείστε μας στο Google News