Με τους εργαζόμενους στη Δημοτική Ενότητα Ληλαντίων Δήμου Χαλκιδέων συναντήθηκε το πρωί της Τρίτης 2 Ιουλίου η νέα Δήμαρχος Δήμου Χαλκιδέων, Έλενα Βάκα. Στη συνάντηση ήταν παρών και ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Ληλαντίων Γιώργος Γιογιός.

Η νέα Δήμαρχος ενημερώθηκε από τους εργαζόμενους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και ξεκαθάρισε ότι θα λειτουργήσει με δικαιοσύνη και θα είναι πάντα στη διάθεσή τους για την από κοινού εξεύρεση λύσεων, προς όφελος των ιδίων, αλλά και των πολιτών.

«Οι Δημοτικές Ενότητες δεν έχουν τη λειτουργία που θα έπρεπε. Προτεραιότητά μας είναι να βελτιωθεί η καθημερινότητα και οι δημότες να εξυπηρετούνται στον τόπο τους. Και για να γίνει αυτό, θέλω τη δική σας βοήθεια. Ελπίζω σε μία καλή συνεργασία και θέλω να ξέρετε ότι θα ακούω οποιαδήποτε πρότασή σας. Θα σας στηρίξω και υπερασπίζομαι τα δικαιώματα σας. Να γνωρίζετε όμως ότι δεν θα χαριστώ σε κανέναν που δεν είναι συνεπής, θα υπάρχει δικαιοσύνη και βέβαια δεν θα υπάρχουν ημέτεροι» είπε μεταξύ άλλων η Έλενα Βάκα.