Ο Αντιδήμαρχος πολιτισμού, αθλητισμού και τουρισμού του Δήμου Καρύστου κ. Γιώργος Οικονόμου εκ μέρους της οργανωτικής επιτροπής του Μαρμαριώτικου Καρναβαλιού και έπειτα από τον άψογο συντονισμό και οργάνωση της φετινής εκδήλωσης, επιθυμεί να ευχαριστήσει τους:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


– Δήμαρχο Καρύστου κ. Νικόλαο Μανώλη για την αμέριστη στήριξη και την βοήθεια του.
– Αντιδήμαρχο καθαριότητας κ. Νικόλαο Μανώλη και την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Καρύστου για την υλικοτεχνική υποστήριξη που παρείχαν στην εκδήλωση.
– Αντιδήμαρχο Καρύστου και Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. Παιδικόυ Σταθμού Δήμου Καρύστου και σχολικών επιτροπών κα. Μαρία Κιούκη, για την συνεισφορά της στη κάλυψη μέρους των εξόδων στις αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου που έλαβαν μέρος στη Κάρυστο, στο Μαρμάρι και στα Στύρα.
– Αντιδήμαρχο Στυρέων κα. Γωγώ Τζαβάρα και την Πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Νέων Στύρων κα. Μαρία Φωτεινού για την συνεισφορά τους στην προετοιμασία της ομάδας που συμμετείχε από την Δημοτική Ενότητα των Στυρών στις εκδηλώσεις καθώς και για την προσφορά γλυκισμάτων εκ μέρους της κα. Αντιδημάρχου.
– Πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Μαρμαρίου κ. Κωνσταντίνο Γουλέτα και όλο το προσωπικό της τοπικής κοινότητας για την βοήθεια και συμμετοχή τους στην άψογη διοργάνωση τις τελευταίες ημέρες.
– Κα. Κούλα Παπαϊωάννου-Οικονόμου, υπεύθυνη πολιτιστικών Δημοτικής Ενότητας Μαρμαρίου, για την εδώ και πολλούς μήνες προσπάθεια και προσφορά της ώστε να διοργανωθεί με επιτυχία η όλη εκδήλωση.
– Κα. Αναστασία Μπουρνού-Αστήθα, δασκάλα του χορευτικού τμήματος Μαρμαρίου για την συνεισφορά της και την προσήλωση της.
– Σύλλογο επαγγελματιών Μαρμαρίου για την οικονομική ενίσχυση της εκδήλωσης και ειδικότερα τον Πρόεδρο του κ. Κώστα Γκίκα που για ακόμα μια φορά βοήθησε τα μέγιστα στην διάθεση των λαχνών.
– Σύλλογο γυναικών Μαρμαρίου για την προσφορά και ετοιμασία των εδεσμάτων που προσφέρθηκαν στο κόσμο κατά την διάρκεια της εκδήλωσης.
– Κ. Γιώργο Γκιλιπάθη για την προσφορά υλικού και εξοπλισμού στη κατασκευή των αρμάτων.
– Κα. Σπυριδούλα Διακάκη και κα. Κυριακή Παπαγεωργίου για την οργάνωση του παιχνιδιού “Κρυμμένου Θησαυρού”.
– Σχολή μπαλέτου της κα. Σοφίας Ντενούλη για την προετοιμασία και συμμετοχή μιας μεγάλης ομάδας παιδιών από την Κάρυστο τόσο στη παρέλαση όσο και αργότερα στις εκδηλώσεις που έγιναν στην εξέδρα.
– Κα. Υβόννη Δεναξά που για ακόμα μια φορά, μας τίμησε και μας βοήθησε στην παρουσίαση της εκδήλωσης.
– Κ. Βαγγέλη Λαψάτη που με την προσφορά των μεζέδων και του κρασιού έδωσε για ακόμα μια φορά ξεχωριστό χρώμα στην εκδήλωση.
– Κ. Αργύρη Μανώλη που και εφέτος στάθηκε δίπλα μας και υπερέβαλε εαυτόν για ακόμα μια φορά συμβάλλοντας τα μέγιστα στη διάθεση των λαχνών.
– Όλους τους εθελοντές που δούλεψαν το τελευταίο διάστημα ετοιμάζοντας τις στολές και τα άρματα και όλους τους καρναβαλιστές για την συμμετοχή τους.
– Όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και μόνο ή και αγοράζοντας λαχνούς ενισχύοντας μας οικονομικά έτσι ώστε για ακόμα μια φορά να μην επιβαρύνουμε τον προϋπολογισμό του δήμου μας.


Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ

 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ