Τις δικές του ευχές προς τους μαθητές και τις μαθήτριες των Λυκείων της Εύβοιας δύο ημέρες πριν την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων απέστειλε ο βουλευτής Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Ακριώτης.

Εύχομαι καλή δύναμη και καλή επιτυχία στις μαθήτριες και τους μαθητές του νομού μας που συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Η στιγμή αυτή είναι μεν σημαντική αλλά δεν είναι παρά μία μόνο από τις πολλές μάχες που θα δώσετε στη ζωή σας, και όπως σε όλες τις μάχες η προσήλωση στο στόχο και η ψυχραιμία είναι το κλειδί για την επιτυχία.
Η προετοιμασία τόσο για εσάς όσο και για τους γονείς σας υπήρξε διαδικασία κοπιαστική, ψυχολογικά επιβαρυντική και οικονομικά επαχθής. Στην κατεύθυνση αυτή η πολιτεία και εγώ προσωπικά δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για ένα σχολείο Δημοκρατικό  που θα χωρά όλα τα παιδιά, Δημόσιο που δεν θα επιβαρύνει τους γονείς και δεν θα δημιουργεί ταξικές ανισότητες και Σύγχρονο όπως αρμόζει σε μια Ευρωπαϊκή χώρα. Τα δείγματα είναι ορατά και με την ελληνική κοινωνία και τον εκπαιδευτικό κόσμο στο πλευρό μας θα τα καταφέρουμε προς όφελος των μαθητών και της κοινωνίας.