Το βράδυ της Πέμπτης 23 Μαΐου 2019 ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός πραγματοποίησε την Κεντρική Προεκλογική του Ομιλία στο εκλογικό του κέντρο. Στο ξεκίνημα της ομιλίας του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης είπε: δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο, την Κυριακή στις 26 Μαΐου δεν θα αφήσουμε κανένα να παίξει με την τύχη μας, με την τύχη των παιδιών μας, με την τύχη του τόπου μας, σήμερα η Εύβοια επιμένει στην Καρδιά της Ελλάδας.

Ο μεγάλος γιός του Φάνη Σπανού, Χρήστος προσφέρει λουλούδια στον μπαμπά του

Φυσικά από το πλευρό του Φάνη Σπανού ήταν η οικογένεια του, η εντυπωσιακή σύζυγος του Μαρία με τα τρία τους παιδιά, οι γονείς του Λία και Χρήστος, πολλοί φίλοι, συγγενείς και υποστηρικτές του.

Ο πατέρας του Φάνη Σπανού, Χρήστος Σπανός

Ο πατέρας του Φάνη Σπανού, Χρήστος Σπανός

Η μητέρα του Φάνη Σπανού, Λία ΒασιλείουΤο παρών στην ομιλία του Υποψήφιου Περιφερειάρχη έδωσαν η υποψήφια δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, ο βουλευτής Σίμος Κεδίκογλου, ο τέως υπουργός Κώστας Μαρκόπουλος, ο πρώην δήμαρχος Χαλκιδέων Θανάσης Ζεμπίλης και πλήθος κόσμου.

Ο Φάνης Σπανός ευχαρίστησε τον κόσμο που τον τίμησε με την παρουσία του στην χθεσινή ομιλία. Εμφανώς συγκινημένος, αφού κατονόμασε πολλά από τα σημαντικά έργα τα οποία υλοποίησε από την θέση του Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας, ζήτησε από τους Ευβοιώτες να τον στηρίξουν για να παραμείνει η Στερεά Ελλάδα σε τροχιά ανάπτυξης. Μερικά από τα πιο σημαντικά έργα που έχουν υλοποιηθεί και κάποια που έχουν δρομολογηθεί στην Εύβοια είναι οι διανοίξεις στον Άγιο, οι παρακάμψεις στα Γιάλτρα, Λουτρά Αιδηψού και Βουτά, η σύνδεση ενός άξονα από τον Πισσώνα μέχρι το Ληλάντιο, το Νοσοκομείο Χαλκίδας, η Δημοτική Αγορά Χαλκίδας, η αναστήλωση του αρχαίου θεάτρου της Αρέθουσας, το Διαχρονικό Μουσείο της Αρέθουσας, το Κύμα της Αιδηψού και πολλά ακόμη πολιτιστικά μνημεία.

Ο Φάνης Σπανός ανάμεσα στους υποψήφιους συμβούλους του Γιώργο Παλυβό και Όλγα Χαλδούπη – Μπόκαρη

Βασίλης Δεμερτζής και Φάνης Σπανός

Δημήτρης Τούσης και Φάνης Σπανός

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ζήτησε από τους Υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της Εύβοιας να έρθουν κοντά του και ανέφερε: Ψηφίζουμε για τα παιδιά μας, την Κυριακή ψηφίζουμε γιατί “Επιμένουμε στην Καρδιά της Ελλάδας”. Σας θέλω όλους μαζι!!