Οι φοιτητές της Εύβοιας διοργανώνουν στο φοιτητικό συλλαλητήριο το Σάββατο 27 Μαρτίου 2021 στην Πλατεία Αγοράς. Ενώ θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη συντονισμού του αγώνα αμέσως μετά το συλλαλητήριο, στο Πάρκο Βούρκου στη Χαλκίδα.

Είμαστε οι 1000αδες φοιτητές που μένουμε στην Εύβοια, που εδώ και 1 χρόνο βρισκόμαστε μακριά απο τον φυσικό μας χώρο, το Πανεπιστήμιο μας, αν και είμαστε 1ετείς και έχουμε όνειρα για τη ζωή και τις σπουδές μας, κοπιάσαμε για να περάσουμε σε μια σχολή, δεν γνωρίζουμε που ακριβώς ”πέφτει” το ίδρυμα μας, τι ακριβώς σημαίνει αμφιθέατρο.

Βρισκόμαστε στα τελευταία έτη των σπουδών μας, έχουμε ξενοικιάσει και δεν μπορούμε να κάνουμε πτυχιακές και πρακτικές ασκήσεις υποχρεωτικές για να πάρουμε το πτυχίο μας.
Επειδή λοιπόν με ευθύνη της κυβέρνησης δεν είμαστε πλέον φοιτητές, παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας!

Δεν ξεκινάμε από το μηδέν! Ήδη έχουμε οργανώσει τον αγώνα μας, είμαστε ήδη 100αδες αυτοί που μιλάμε, που συντονιζόμαστε, που συζητάμε για το τι θα κάνουμε για να ανοίξουν οι σχολές
μας. Έχουμε συγκεντρώσει εκατοντάδες υπογραφές που απαιτούν να ανοίξουν τώρα οι σχολές μας με όλα τα μέτρα προστασίας! Έχουμε ενημερώσει πλατιά τον λαό, τους νέους και τους
εργαζόμενους της πόλης με εξορμήσεις για τα δίκαια αιτήματα μας.

Δώσαμε μια πρώτη απάντηση με το μαζικό συλλαλητήριο στη Χαλκίδα στις 10/03 που η φωνή μας ακούστηκε δυνατά ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΜΑΣ, για να στείλουμε μήνυμα ότι ΟΙ
ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΔΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ, ΔΕ ΠΕΙΘΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ! ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΠΕΙΣΜΩΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΓΙΑΤΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ
ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ… ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΠΑΡΑΤΑΜΕ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ, ΠΑΡΤΕ ΜΕΤΡΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΜΑΣ!

Συνεχίζουμε πιο αποφασιστικά! – Κλιμακώνουμε τον αγώνα μας με νέο φοιτητικό συλλαλητήριο που θα ”ταράξει τα νερά” στην πόλη!

Ακολουθείστε μας στο Google News