Ένα σύγχρονο Κέντρο Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής υπάρχει στη Χαλκίδα, το Ulearn Education Center, στην οδό Περικλέους Σταύρου 34 και Αβάντων 42.

Στο Ulearn γίνεται ανάλυση των εκπαιδευτικών αναγκών και εκτίμηση του παρόντος επιπέδου γνώσεων. Μαθήματα με γνώμονα τις ανάγκες και τους στόχους του κάθε σπουδαστή μεμονωμένα.

Στο Εκπαιδευτικό Κέντρο Ulearn παρέχονται οι εξής υπηρεσίες:

  • Ξένες γλώσσες για Ενήλικες και Παιδιά: Αγγλικά, Business English, Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Ρώσικα, Ιαπωνικά
  • Πληροφορική- Πιστοποίηση Γνώσεων Υπολογιστή για ΑΣΕΠ σε μόλις 60’ λεπτά. (Πιστοποιημένο Εξεταστικό Κέντρο της Global Cert)
  • Ρομποτική – Πληροφορική για Παιδιά
  • Μελέτη Δημοτικού
  • Επαγγελματικός Προσανατολισμός
  • Σεμινάρια Επαγγελματικών Δεξιοτήτων και Προσανατολισμού
  • Επιδοτούμενα Προγράμματα ΛΑΕΚ σε Επιχειρήσεις

Πρωτοποριακά – Βιωματικά μαθήματα. Ειδικά στις Ξένες Γλώσσες η μεθοδολογία και η θεματολογία που ακολουθείται βασίζεται πάνω στις σύγχρονες δραστηριότητες και ανάγκες των ενηλίκων.

Στο Ulearn το εκπαιδευτικό προσωπικό καλλιεργεί και δίνει προτεραιότητα στην επικοινωνία μιας γλώσσας. Καλύπτει πολύπλευρες ανάγκες των σπουδαστών όπως το να ταξιδέψουν στο εξωτερικό, για προσωπικούς, επαγγελματικούς αλλά και ακαδημαϊκούς λόγους. Να δώσουν μια συνέντευξη στη γλώσσα της επιλογής τους, να στείλουν ένα επαγγελματικό ή φιλικό email κα.

Προγράμματα & εκπαιδευτική ύλη βασισμένα στις ανάγκες του κάθε εκπαιδευόμενου και της επιχείρησης.
Ολιγομελή, ομοιογενή τμήματα. Ευέλικτα ωράρια. Πρωινά-Απογευματινά-Βραδινά.
Ενώ παρέχονται extra δωρεάν υποστηρικτικά μαθήματα για την ταχύτερη κατάκτηση του προφορικού και ακουστικού επιπέδου στις ξένες γλώσσες. Και training από εξειδικευμένο και πιστοποιημένο εκπαιδευτικό προσωπικό με πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία ενηλίκων και επιχειρήσεων.
Επιπλέον παρέχονται εκπτωτικά πακέτα σε ανέργους, πολύτεκνους, φοιτητές, εκπαιδευτικούς, αδέλφια, μαζικές εγγραφές.
Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Επικοινωνήστε το τηλέφωνο 222 1181832 και μάθετε περισσότερες πληροφορίες για όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Εκπαιδευτικού Κέντρου Ulearn καθώς και των Επαγγελματικών Σεμιναρίων που θα γίνουν στο προσεχές διάστημα.

Επισκεφθείτε και την ιστοσελίδα του Ulearn ή την σελίδα του στο Facebook.