Σε δηλώσεις προέβη ο Γιώργος Μαρίνος αναφορικά με τις ευρωεκλογές την Κυριακή 25 Μαΐου.

Ο λαός της ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ έχει μεγάλη πείρα.

Βιώνει χρόνια την αντιλαϊκή πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης, βιώνει την ανεργία, τη μείωση των μισθών και των συντάξεων, τα κλειστά εργοστάσια,
το ξήλωμα των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων, το κατάντημα των υπηρεσιών υγείας και πρόνοιας, την υποβάθμιση της παιδείας.

Η Ε.Ε ως ένωση του κεφαλαίου, ως λυκοσυμμαχία που υπηρετεί τα συμφέροντα των μεγάλων οικονομικών ομίλων γίνεται και θα γίνεται πιο αντιδραστική και επικίνδυνη κατά του λαού μας, κατά της εργατικής τάξης, της αγροτιάς, των Επαγγελματιών, της νεολαίας μας.

Στις ευρωεκλογές την Κυριακή ο λαός μας έχει υποχρέωση να δώσει αποφασιστική απάντηση με κριτήριο τα δικά του συμφέροντα, να καταδικάσει την Ευρωπαϊκή λυκοσυμμαχία και τα κόμματα που την υπηρετούν, να δώσει μεγάλη δύναμη στο ΚΚΕ για να δυναμώσει η λαϊκή αντίσταση, να ενισχυθεί ο διεκδικητικός αγώνας, να ανοίξει ο δρόμος της ανατροπής της εξουσίας του κεφαλαίου και να γίνει ο λαός μας αφέντης στον τόπο του.

Η Ν.Δ και το ΠΑΣΟΚ δοκιμάστηκαν πολλές φορές, ευθύνονται για τα λαϊκά βάσανα, για την κατάργηση θεμελιακών εργατικών δικαιωμάτων, για το ξεκλήρισμα της αγροτιάς, τη χρεωκοπία των μικρών αυτοαπασχολούμενων, την υπονόμευση του μέλλοντος της νεολαίας.

Ο λαός έχει καθήκον να απορρίψει τα εκβιαστικά διλήμματα και τις ψεύτικες υποσχέσεις, η ανάπτυξη που διαφημίζει η κυβέρνηση είναι ανάπτυξη για τους λίγους , του πλουτοκράτες και θα πατήσει στα ερείπια των εργατικών, λαϊκών δικαιωμάτων.

Ο ΣΥΡΙΖΑ παίζει με την αγωνία των λαϊκών οικογενειών, δίνει εξετάσεις στο μεγάλο κεφάλαιο, αερολογεί και προσπαθεί να αρπάξει τη λαϊκή ψήφο με ψεύτικα διλήμματα για να συνεχίσει την ίδια βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική.

Οι εργαζόμενοι , οι άνεργοι να υπολογίσουν καλά την προκλητική τοποθέτηση του Τσίπρα σε συνέντευξη στον ΑΝΤ1 που είπε κυνικά :

«Η  χώρα πράγματι είναι μια χώρα που ανήκει στο δυτικό πλαίσιο, ανήκει στην Ε.Ε,. στο ΝΑΤΟ, αυτό δεν αμφισβητείται…..».

Τώρα! γνωρίζετε καλά τα αντιλαϊκά παιγνίδια που παίζουν τα κόμματα του ευρωμονόδρομου πίσω από τις πλάτες του λαού.

Καλούμε κάθε εργαζόμενο, κάθε εργαζόμενη της ΣΤΕΡΕΑΣ ανεξάρτητα τι ψήφισε στις τοπικές εκλογές, ακόμα κι αν δεν συμφωνεί σε όλα μαζί μας,  να σταθεί περήφανα στην κάλπη και να ισχυροποιήσει το ΚΚΕ γιατί αυτό θα πολλαπλασιάσει τη λαϊκή δύναμη.

Καλούμε τους ψηφοφόρους της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ να μην κάνουν βήμα πίσω, να  δώσουν αποφασιστικά τη μάχη με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ, να πρωτοστατήσουν για δυνατό ΚΚΕ στις ευρωεκλογές.

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ, ΔΥΝΑΜΏΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ

ΓΙΑΤΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙ ΕΛΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

Ακολουθείστε μας στο Google News