Το δικό του μήνυμα απέστειλε ο υποψήφιος δήμαρχος Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας Γιάννης Στεργίου με αφορμή το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών της Κυριακής 18 Μαΐου 2014.

Συνδημότισσες – συνδημότες.

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, για την μεγάλη τιμή που μας κάνατε τόσο στον συνδυασμό μας, όσο και σε μένα προσωπικά αναδεικνύοντας μας πρώτη δύναμη και με σημαντική διαφορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 18ης Μαΐου 2014.

Ευχαριστώ επίσης και τους υποψηφίους του συνδυασμού μας για τον έντιμο και καθαρό τους προεκλογικό αγώνα.

Έναν αγώνα μακριά από αναχρονιστικές πρακτικές, εκβιασμούς, εκφοβισμούς χωρίς ψεύτικες υποσχέσεις.

Η μεγάλη αποδοχή και η καθαρότητα των θέσεων μας, οδηγεί με βεβαιότητα στην μεγάλη νίκη του συνδυασμού μας «ΝΕΑ ΠΝΟΗ», στις επαναληπτικές εκλογές της 25ης Μαΐου.

Την προσεχή Κυριακή, στο δεύτερο γύρο των εκλογών, θα κριθεί η κατεύθυνση προς την οποία θα πορευτεί ο Δήμος μας, τα επόμενα πέντε χρόνια. Θα κριθεί αν πορευτούμε σε ένα θολό και αβέβαιο περιβάλλον, ή αν θα ακολουθήσουμε μια ξεκάθαρη πορεία προς ένα σύγχρονο και ανοικτό Δήμο στους πολίτες. Μακριά από θολούρα και σύγχυση γιατί ο τόπος δεν αντέχει πειράματα και περιπέτειες.

Η τοπική αυτοδιοίκηση οφείλει να αξιοποιήσει κάθε αναπτυξιακή ευκαιρία και δυνατότητα. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα για την μείωση της ανέχειας, της δυστυχίας και της οικονομικής παρακμής.

Δεν μοιρολατρούμε. Απαιτούμε και δικδικούμε.

Προτεραιότητα μας η αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας, η ακόμα καλύτερη οργάνωση και λειτουργία του δήμου, η αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού και η ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του τόπου σε όλους τους τομείς για την τόνωση και ανάπτυξη της οικονομίας του. Στις μεγάλες αυτές προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας, στεκόμαστε με πλήρη συνείδηση της πραγματικότητας που μας περιβάλλει.

Ζητάμε την στήριξη και την εμπιστοσύνη όλων των πολιτών του Δήμου μας, ανεξάρτητα από ιδεολογική και πολιτική τοποθέτηση, τους καλούμε να συμπορευτούμε, ενωμένοι για να οικοδομήσουμε μαζί το δήμο των προσδοκιών μας.

Ένα δήμο που θα μας κάνει να νοιώθουμε υπερήφανοι. Έναν δήμο που θα προσθέτει πλεονεκτήματα και θα αφαιρεί βάρη, που θα στέκεται στο πλευρό των ανέργων, των εργαζομένων, των συνταξιούχων, των αδύναμων συμπολιτών μας, των επαγγελματιών, των νέων.

Ένα δήμο που θα ενώνει και δεν θα διχάζει.

Μαζί, όλες οι υγιείς και δημιουργικές δυνάμεις αυτού του τόπου.

Δεσμευόμαστε με υπευθυνότητα, με όρεξη για δουλειά, με σχέδιο και οργάνωση, με όραμα και πάνω απ’ όλα με αγάπη για τον τόπο.

Ο αγώνας συνεχίζεται, την επόμενη Κυριακή.

Δώστε πιο πλατιά, πιο δυναμικά την στήριξή σας σ’ αυτούς που χρόνια εργάζονται για το καλό του τόπου.

Σ’ αυτούς που θέλουν και μπορούν.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΗΜΟ.

Γιάννης  Στεργίου
Υποψήφιος Δήμαρχος
του συνδυασμού «ΝΕΑ ΠΝΟΗ»
Για το Δήμο
Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας

Ακολουθείστε μας στο Google News