Απολογιστική γενική συνέλευση μελών Συλλόγου Ποντίων Εύβοιας «Οι Κομνηνοί». Καλούνται τα μέλη του συλλόγου σε Απολογιστική Γενική Συνέλευση που θα γίνει στη Χαλκίδα την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 11:00 στα γραφεία του Συλλόγου στη Χαλκίδα, οδός Ερετρίας 5 (πρώην ΠΙΚΠΑ).

ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Α) Διοικητικός & Οικονομικός Απολογισμός 2019

Β) Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής

Γ) Ενέργειες Διοικητικού συμβουλίου την τρέχουσα περίοδο της υγειονομικής κρίσης.

Δεδομένων των αυξημένων μέτρων πρόληψης κατά της διασποράς του covid19, τα μέλη της Γ.Σ παρακαλούνται όπως προσέλθουν στο χώρο της συνέλευσης υποχρεωτικά με μάσκα.

Για την καλύτερη δυνατή ενημέρωση και συμμετοχή, θα αποσταλεί στα μέλη του συλλόγου μαζί με την παρούσα πρόσκληση, έκθεση του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού ( με τα αποτελέσματα εξελεγκτικής επιτροπής ) του έτους 2019. Τα μέλη της Γ.Σ μπορούν να λάβουν ηλεκτρονικά το παραπάνω αρχείο κατόπιν επικοινωνίας τους με το Δ.Σ, ενώ στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα θα υπάρχουν και αντίγραφα κατά την ημέρα της Συνέλευσης.

Για τη συμμετοχή στην Γ.Σ και την εκλογική διαδικασία παρακαλούνται τα μέλη να τακτοποιήσουν τις ταμειακές τους υποχρεώσεις είτε κατόπιν επικοινωνίας με τα μέλη του Δ.Σ το προσεχές διάστημα, είτε κατά την είσοδο στο χώρο της Συνέλευσης αυθημερόν.

Ακολουθείστε μας στο Google News