Ο Πρόεδρος της Ομάδας Φιλίας Ελλάδας-Γεωργίας κ. Γεώργιος Ακριώτης και η Γραμματέας της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων κ. Μαρία Τριανταφύλλου συναντήθηκαν με αντιπροσωπεία του Κοινοβουλίου της Γεωργίας, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο της Ομάδας Φιλίας Γεωργίας-Ελλάδας κ. Gela Samkharauli, τον Πρόεδρο της Επιτροπής Διασποράς και Θεμάτων Καυκάσου κ. Beka Odisharia και τα μέλη της Ομάδας Φιλίας Γεωργίας-Ελλάδας κ.κ. Irma Nadirashvili και Phati Khalvashi.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα μετανάστευσης και αποδήμων. Έγινε επίσης αναφορά στην οικονομική και εμπορική συνεργασία των δύο χωρών και αποδόθηκε ιδιαίτερη σημασία στην κοινοβουλευτική διπλωματία για την ένταξη της Γεωργίας στην Ε.Ε. και στο ΝΑΤΟ. Η γεωργιανή αντιπροσωπεία εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για τη στήριξη της Ελλάδας στα πολύπλευρα θέματα που απασχολούν τη χώρα και προσκάλεσε την Ομάδα Φιλίας της Βουλής των Ελλήνων να μεταβεί στη Γεωργία προκειμένου να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο η συνεργασία μεταξύ των δύο κοινοβουλίων.

Επίσης, ο Πρόεδρος της Ομάδας Φιλίας Ελλάδας-Γεωργίας κ. Γεώργιος Ακριώτης απηύθυνε χαιρετισμό στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Πρεσβεία της Γεωργίας στο Ζάππειο Μέγαρο για τον εορτασμό της Ημέρας της Ανεξαρτησίας και των 100 χρόνων κοινοβουλευτισμού.