Ο γνωστός οικονομολόγος Γιώργος Κριάρας θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με την παράταξη Άμεσα – Νέο Ξεκίνημα και επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Χαλκιδέων Γιώργο Σπύρου.

Βιογραφικό Γιώργου Κριάρα

Γεννήθηκε και κατοικεί στη Νέα Αρτάκη του Δήμου Χαλκιδέων. Είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών.

Άννα Παππά

Είναι Οικονομολόγος (ενεργό μέλος του ΟΕΕ) με ειδίκευση (MSc) στη Χρηματοοικονομική Λογιστική και Έλεγχο Επιχειρήσεων & Δημοσίων Οργανισμών από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

Έχει επίσης δυο ακόμη ειδικεύσεις από την Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΑΣΠΑΙΤΕ) πάνω στη Διδακτική & Εκπαιδευτική Επάρκεια και στην Συμβουλευτική Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Σταδιοδρομίας.

Συμμετείχε ως ερευνητής στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Αριστείας Jean Monnet του Πανεπιστημίου Αθηνών εκπονώντας εργασία με θέμα: «Ευρωπαϊκή Διακυβέρνηση σε τομείς κλειδιά για τη ανάκαμψη της Ελλάδας: Αγροτική παραγωγή, Τουρισμός, Θαλάσσια πολιτική». Η εργασία αυτή πραγματοποιήθηκε για την Ευρωπαϊκή Ένωση και χρησιμοποιήθηκε για τη χάραξη της Ευρωπαϊκής Πολιτικής πάνω σε αυτά τα θέματα.

Επαγγελματικά, είναι επιχειρηματίας του πρωτογενούς τομέα. Παράλληλα είναι Σύμβουλος Σταδιοδρομίας στα σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) καθώς επίσης ο Επιστημονικός Υπεύθυνος του Κέντρου Επαγγελματικού Προσανατολισμού & Σταδιοδρομίας – Επιχειρηματικότητας & Επιχειρήσεων ΕΞΕΛΙΞΗ με έδρα τη Χαλκίδα, ενώ είμαι Επίσημος Συνεργάτης του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος.

Είναι ενεργό μέλος του Λογιστικού Συλλόγου Αθηνών (ΛΣΑ) και Γραμματέας του Συλλόγου Αποφοίτων του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών Χρηματοοικονομική Λογιστική & Ελεγκτική του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Έχει συνεργαστεί με πολλούς φορείς του τόπου μας (ΟΕΕ, Δήμους, σχολεία κ.λπ.) για τη διοργάνωση και πραγματοποίηση σημαντικών σεμιναρίων όπως η εκπαίδευση, ο Επαγγελματικός Προσανατολισμός, η Επιχειρηματικότητα κ.ά.

Στις προσεχείς δημοτικές εκλογές συστρατεύεται με τον Γιώργο Σπύρου και το συνδυασμό ΑΜΕΣΑ με κύριο και αποκλειστικό σκοπό να βοηθήσω με τις γνώσεις και την εμπειρία μου στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ του τόπου μας μέσα από την Παιδεία, την Εκπαίδευση και την στήριξη της Επιχειρηματικότητας.

Ο Δήμος μας έχει ανάγκη από νέες ιδέες και μεθοδική δουλειά με ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ και ΟΡΓΑΝΩΣΗ προκειμένου να ανανεωθεί, να αντιμετωπίσει τις σύγχρονες προκλήσεις της εποχής μας, να βελτιώσει στο μέγιστο βαθμό την καθημερινότητα μας και να δώσει στο τόπο μας την ανάπτυξη που του αξίζει.

Ζητώ την ψήφο σας και την εμπιστοσύνη σας για να μπορέσω να συνεισφέρω με τις επιστημονικές μου γνώσεις και την εμπειρία μου για το κοινό όφελος και την ανάπτυξη του τόπου μας. Έχω τη Γνώση, έχω την Εμπειρία, έχω και την Πρόταση!

Ακολουθείστε μας στο Google News