Στη βόρεια Εύβοια και στις περιοχές που δοκιμάστηκαν από τις πυρκαγιές το καλοκαίρι του 2021, περιόδευσε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Παπανδρέου την Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021.

Ο πρώην πρωθυπουργός επισκέφθηκε την Αιδηψό, τις Ροβιές, την Ιστιαία, το Μαντούδι, την Αγία Αννα και συνομίλησε με κατοίκους και επιχειρηματίες.

Ο κ. Παπανδρέου έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Σήμερα στην #Αιδηψό, στις #Ροβιές, στην #Ιστιαία, στο #Μαντούδι, στην #Αγία_Άννα συναντησα την Ελλάδα της προκοπής, της περηφάνειας και της αξιοπρέπειας. Γι αυτή την Ελλάδα θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις.

Δείτε τι δήλωσε ο πρώην Πρωθυπουργός και υποψήφιος Πρόεδρος του Κινήματος από την βόρεια Εύβοια:

Αργότερα το απόγευμα ο κ. Παπανδρέου πραγματοποίησε ομιλία σε πολιτική εκδήλωση σε γνωστό ξενοδοχείο της Χαλκίδας όπου δήλωσε μεταξύ άλλων: Αυτή η τραγωδία, ας γίνει εφαλτήριο για να γεμίσει με ζωή και ελπίδα το Νησί.

Ελπίζω αυτήν τη φορά να κάνουμε το αυτονόητο. Και η κυβέρνηση να μην επιδείξει την ολιγωρία και τις αστοχίες που ανέδειξε η επιχείρηση κατάσβεσης των πυρκαγιών. Τις ξέρετε καλύτερα από τον καθένα, τις βιώσατε. Η Παράταξή μας έχει κάνει τις σχετικές επεξεργασίες και θα συζητήσουμε μαζί, συμμετοχικά το τι πρέπει να γίνει. Σε αυτήν την προσπάθεια θα με έχετε μαζί σας.

Ακολουθείστε μας στο Google News