Ο υποψήφιος δήμαρχος Χαλκιδέων Γιώργος Σπύρου σε ανακοίνωση του αναφέρεται στην ακύρωση από την πλευρά της Έλενας Βάκα του αποψινού debate αλλά και στην ταλαιπωρία που υπέστη ο κόσμος το πρωί της Τετάρτης 27 Σεπτεμβρίου από την καθυστερημένη ανακοίνωση του κλεισίματος των σχολικών μονάδων σε όλο τον δήμο.

Ο ίδιος δήλωσε: Ενημερώνουμε τους φίλους που θα ήθελαν να παρακολουθήσουν στο star κεντρικής Ελλάδας στις 10 απόψε το βράδυ το debate μεταξύ Σπύρου – Βάκα – Τσιβίκα, ότι αυτό δεν θα γίνει ύστερα από απαίτηση της δημάρχου σήμερα το πρωί, για αναβολή λόγω κακών καιρικών συνθηκών.

Η απαίτηση αυτή έγινε δεκτή από τον τηλεοπτικό σταθμό παρά την δική μου διαθεσιμότητα και αντίρρηση, γιατί το debate, όπως και το τανγκό, δεν χορεύεται ποτέ από έναν και κυρίως χωρίς αυτόν που καλείται σε λογοδοσία για τα πεπραγμένα του,.

Το ίδιο πρωί είχε προηγηθεί μια απίστευτη ταλαιπωρία των γονέων στη Χαλκίδα, οι οποίοι είχαν αφήσει τα παιδιά τους στα σχολεία, είχαν πάει στις δουλειές τους και στη συνέχεια ενημερώθηκαν και κλήθηκαν να τα ξαναπάρουν χωρίς λόγο και χωρίς πολλοί από αυτούς να έχουν εξασφαλίσει εναλλακτική, αφού ειδοποιήθηκαν την τελευταία στιγμή.

Το ερώτημα είναι, δελτία καιρού και προβλέψεις δεν παρακολουθούν εκεί στον Δήμο; Αξιολόγηση των προειδοποιήσεων του 112 δεν κάνουν από το βράδυ;
Ξυπνάνε το πρωί και βγάζουν το κεφάλι από το παράθυρο για να δούνε τον καιρό;

Και τι σχέση μπορεί να έχει η πρωινή μπόρα με την τηλεοπτική εκπομπή απόψε το βράδυ;
Μάλλον η σύγχυση έχει πάρει πλέον ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Ακολουθείστε μας στο Google News