Τη Δευτέρα 27 Μαΐου 2024 το απόγευμα γονείς, μαθητές, εκπαιδευτικοί, επίσημοι προσκεκλημένοι και πλήθος κόσμου, προσήλθαν στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Βαθέος Αυλίδας, για να γιορτάσουμε μαζί τη λήξη του σχολικού έτους, παρακολουθώντας την εορταστική εκδήλωση που προετοίμασαν και επιμελήθηκαν οι μαθητές σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς.

Ιδιαίτερα, μας τίμησαν με την παρουσία τους η κα Μαρία Βάθη ως εκπρόσωπος του Δήμου Χαλκιδέων και της Δημοτικής Ενότητας Αυλίδας, ο πρόεδρος της κοινότητας Βαθέος Αυλίδας κ. Νικόλαος Νικήτας, ο πρόεδρος του Αναγκαστικού Συνεταιρισμού Βαθέος Αυλίδας κ. Χρήστος Τσομώκος και ο κ. Νεκτάριος Καντανολέων Υπεύθυνος Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ευβοίας.

Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα της εκδήλωσης, της οποίας συντονίστρια είχε αναλάβει η εκπαιδευτικός κ. Ευτ. Βλαχοπούλου, περιελάμβανε:

  • Έκθεση των εργασιών που υλοποίησαν οι μαθητές στο μάθημα της Τεχνολογίας με την κ. Φ. Χατζηδάκη
  • Τραγούδια από χορωδία μαθητών της Α’ τάξης υπό την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού Μουσικής κ. Μ. Τζιώνη.
  • Παρουσίαση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων και του συνόλου των δράσεων που εκπονήθηκαν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς 2023 – 2024.
  • Απονομή διπλωμάτων συμμετοχής στους μαθητές του τμήματος Α2 για την παρακολούθηση, στο πλαίσιο του μαθήματος των Εικαστικών, του Βιωματικού Εργαστηρίου αναφορικά με την 4η Ολυμπιακή Εβδομάδα, με υπεύθυνη εκπαιδευτικό την κ. Μ. Τήρλα, καθώς και βράβευση της επιτυχίας των μαθητών της Γ’ τάξης, που έλαβαν μέρος και διακρίθηκαν στην Ολυμπιάδα Φυσικών Καταστροφών και Τεχνολογικών Κινδύνων, υπό τις οδηγίες της εκπαιδευτικού κ. Ι. Τσιώλη.
  • Τη Θεατρική παράσταση «Πλούτος» του Αριστοφάνη υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών Μ. Κόκκαλη, Χ. Σακελλαρίου και Π. Κοκκάλα.
  • Παραδοσιακούς χορούς από τους μαθητές της Γ’ τάξης.
  • Απονομή αναμνηστικών στους μαθητές της Γ’ τάξης από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας και επιμέλεια του μπουφέ εδεσμάτων που παρατέθηκε μετά το πέρας της εκδήλωσης στον προαύλιο χώρο.

Θέλουμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων καθώς κι όλους τους γονείς των μαθητών μας για την αγαστή συνεργασία που επέδειξαν καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους στηρίζοντας το δύσκολο έργο μας, καθώς κι όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους στην εορταστική μας εκδήλωση.

Ευχόμαστε υγεία κι επιτυχία σε όλα τα παιδιά του σχολείου μας στις προαγωγικές / απολυτήριες εξετάσεις τους. Ιδιαιτέρως, θέλουμε να ευχηθούμε κάθε καλό στα υπέροχα παιδιά της Γ’ τάξης που ανοίγουν τις φτερούγες τους στο μέλλον.

Ακολουθείστε μας στο Google News