Με σκορ 3-2 έχασε ο Ηρακλής Ψαχνών σε φιλικό παιχνίδι χθες στο Ελ Πάσο, από την Καλλιθέα. Η ομάδα της Εύβοιας λόγω του κυριακάτικου αγώνα με την Παναχαϊκή χρησιμοποίησε μόνο στο πρώτο μισάωρο βασικούς και αυτό εκμεταλλεύτηκε η Καλλιθέα, που έφτασε τελικά στην νίκη.

Το 1-0 έγινε στο 37′ με τον Ντακόλ και το 2-0 στο 50′ με κεφαλιά του Φαρινόλα. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 72′ με τον Χαϊκάλη, και στην συνέχεια ισοφάρισαν στο 76′ με τον Ρούτση. Στο 84′ όμως ο Μαρουκάκης με κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ατματζίδη διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Κατσούλης (46′ Μιχελής), Μουσταφίδης (75′ Στούμπος), Πλάτανος (83′ Σεμπέκος), Αρβανίτης, Καλτσάς (46′ Κατσικογιάννης), Φαρινόλα (70′ Ματσούκας), Χριστοφιλέας, Ρουσάκης, Σταύρου, Ντα Σίλβα (60′ Ατματζίδης), Ντακόλ (46′ Μαρουκάκης).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Ψωμιάδης (46′ Σικαλιάς), Λιόσης (36′ Μουτεσίδης), Φαρμάκης, Γκάβαλης, Χασαπίδης, Δημητρακόπουλος, Μπακομήτρος, Βανγκέλι, Σπανός, Ντούμας, Κανακάρης. Έπαιξαν και οι: Ζουλιώτης, Τάουερ, Ρεπετσάς, Μπαλαμπάνης, Γέσιτς, Ρούτσης, Χαϊκάλης, Ποκόνγκ, Σέγκος.