Την ήττα γνώρισε στην Αράχωβα ο ΑΟ Νέας Αρτάκης με σκορ 2-0, πέφτοντας στη 2η θέση των μπαράζ ανόδου για την Γ’ Εθνική κατηγορία.

Τα γκολ για την ομάδα της Αράχωβας πέτυχαν ο Ανδρέας Καλλέργης στο 7′ και ο Κόκα στο 73′ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι. Έτσι τώρα η ομάδα της Εύβοιας θα υποδεχθεί την Τετάρτη τον Οπούντιο στον τελευταίο αγώνα των μπαράζ και θέλει μόνο τη νίκη για να πανηγυρίσει την άνοδο.

Παρνασσός: Δημητράς, Διβόλης, Γκαλαμέλος Λ., Τσώνης, Κουρελής, Όλντασι (Μανώλης), Τζίκας, Γούλας, Καλλέργης (Μυλωνάς), Μαρτιναίος (Τσαμανές), Καράϊ.
Νέα Αρτάκη: Γκόγκος, Γκούρλας, Γκάβαλης (Κιούσης), Ζαχαριάς, Καμάρας, Καραλής, Παπαδόπουλος, Καραχάλιος (46* Τσούνης), Μαστροκώστας, Μακαντάσης, Ευσταθίου (46* Ρούσσης).

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής
Παρνασσός 2-0 Νέα Αρτάκη
Βελούχι 0-5 Οπούντιος

Βαθμολογία (σε 5 αγώνες)
Οπούντιος Μαρτίνου  11
ΑΟΝ Αρτάκη 10
Παρνασσός Αράχωβας  7
ΑΠΟΚ Βελούχι 0

Η επόμενη αγωνιστική (τελευταία)
ΑΟΝ Αρτάκης – Οπούντιος
Παρνασσός – Βελούχι

Ακολουθείστε μας στο Google News