Την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου το πρωΐ στις 10.00 η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Ευβοίας πραγματοποίησε την καθιερωμένη συνέλευση και μετά ακολούθησαν οι εκλογές της Ομοσπονδίας, όπου ανέδειξαν πρόεδρο την Βούλα Αγιοστρατίτη.

Οι 19 Εμπορικοί σύλλογοι σε όλη την Εύβοια, έδωσαν το παρόν στις σημερινές εκλογές οι οποίες ξεκίνησαν στις 11.30 και τελείωσαν γύρω στις 2.00, μετά ακολούθησε ημερίδα για την Οικονομία και για το Εμπόριο και Παραεμπόριο.

Παρόντες ήταν ο ειδικός Γραμματέας του Υπουργείου Εμπορίου για το Παραεμπόριο κος Λιώρης και ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου, κος Βασίλης Κοκρίδης.

Η συμμετοχή ήταν αρκετή και όλοι οι φορείς της Εύβοιας, επισήμαναν το σημαντικό θέμα και μεγάλο πρόβλημα για τις επιχειρήσεις τους, το γεγονός του κλεισίματος του ΟΑΕΕ σε Αλιβέρι και των Περιφερειακών Δ.Ο.Υ Ιστιαίας, Κύμης, Καρύστου και Λίμνης.

Τα αποτελέσματα των σημερινών εκλογών έχουν ως εξής:

1. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΓΙΟΣΤΡΑΤΙΤΗ 37 ΨΗΦΟΙ
2. ΣΠΥΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΙΤΗΣ 35 ΨΗΦΟΙ
3. ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΤΖΗΣ 31 ΨΗΦΟΙ
4. ΙΩΑΝΝΗΣ ΨΑΡΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – ΛΙΜΝΗ – 31 ΨΗΦΟΙ
5. ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΡΟΥΔΑΡΑΚΗΣ 30 ΨΗΦΟΙ
6. ΞΙΝΟΣ ΚΩΣΤΑΣ – ΛΙΜΝΗ –  29 ΨΗΦΟΙ
7. ΓΚΙΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ – ΑΥΛΩΝΑΡΙ – 28 ΨΗΦΟΙ
8. ΖΥΓΟΠΟΥΛΟΥ ΧΑΔΟΥΛΑ – ΚΟΝΙΣΤΡΕΣ- 28 ΨΗΦΟΙ
9. ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΝΤΟΥΜΑ  – ΑΡΤΑΚΗ – 18 ΨΗΦΟΙ

Η Ομοσπονδία των Εμπορικών Συλλόγων Ευβοίας, επέλεξε από το ΔΣ αλλά και από τα μέλη της, 19 άτομα που θα την αντιπροσωπεύσουν στις εκλογές της ΕΣΕΕ και με την ψήφο τους θα περάσουν το δικό τους μήνυμα για τον εμπορικό κόσμο της Εύβοιας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι επιχειρηματίες.

Τα άτομα που θα αντιπροσωπεύσουν την Ομοσπονδία της Εύβοιας είναι τα εξής:

1. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΓΙΟΣΤΡΑΤΙΤΗ
2. ΣΠΥΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΙΤΗΣ
3. ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΤΖΗΣ
4. ΙΩΑΝΝΗΣ ΨΑΡΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – ΛΙΜΝΗ
5. ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΡΟΥΔΑΡΑΚΗΣ
6. ΞΙΝΟΣ ΚΩΣΤΑΣ – ΛΙΜΝΗ 
7. ΓΚΙΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ – ΑΥΛΩΝΑΡΙ
8. ΖΥΓΟΠΟΥΛΟΥ ΧΑΔΟΥΛΑ – ΚΟΝΙΣΤΡΕΣ
9. ΚΑΝΤΑΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
10. ΜΑΝΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
11. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
12. ΣΙΚΑΛΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
13. ΚΑΤΣΙΑΔΡΑΝΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
14. ΑΙΣΩΠΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
15. ΜΠΑΞΕΒΑΝΗ ΑΝΔΡΙΑΝΝΑ
16. ΑΝΔΡΕΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
17. ΓΑΣΠΑΡΗ ΜΑΡΙΑ
18. ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΕΛΧΑ
19. ΒΟΤΣΗ ΣΟΦΙΑ

Η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπόρων Ευβοίας κα Βούλα Αγιοστρατίτη, έκανε την δική της δήλωση για το σημερινό αποτέλεσμα.

Τα προβλήματα είναι πολύ μεγάλα για τον Εμπορικό κόσμο της Εύβοιας, δυστυχώς διανύουμε μία πολύ δύσκολη πολιτικά και οικονομικά εποχή, ο αγώνας θα είναι μεγάλος, στόχος μας είναι να πιέσουμε την ΕΣΕΕ με νέες προτάσεις για το νομό μας και φυσικά να εστιάσουμε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Ευβοείς έμποροι, όπως η ρευστότητα, το νέο φορολογικό, το ασφαλιστικό και το πολύ σημαντικό και καυτό θέμα για εμάς, το κλείσιμο του ΟΑΕΕ Αλιβερίου και των Περιφερειακών ΔΟΥ.