Η Ελένη Γερασιμίδου και πολλοί ακόμη ηθοποιοί θα παρουσιάσουν την θεατρική παράσταση “Θα τρελαθούν κι αφεντικά θα τρελαθούν και δούλοι”, στο Πήλι Ευβοίας την Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Συλλόγου Εναέριος στο Πήλι Ευβοίας.

Πιο συγκεκριμένα την Δευτέρα 13 Αυγούστου στον Προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Πηλίου, ώρα 09:30 μμ, θα παρουσιαστεί η θεατρική παράσταση “Θα τρελαθούν κι αφεντικά θα τρελαθούν και δούλοι”.

Τιμή εισητηρίου: 10€

Παίζουν με αλφαβητική σειρά οι ηθοποιοί:
Ελένη Γερασιμίδου
Βασίλης Μπατσακούτσας (που κατάγεται από το Πήλι)
Αντώνης Ξένος
Αγγελική Ξένου

Για οποιαδήποτε πληροφορία απευθυνθείτε στα τηλ: 6976624995, 6977243873

Διαβάστε ακόμη: Πολιτιστικές εκδηλώσεις 2012, στο Πήλι Εύβοιας

Λίγα λόγια για την παράσταση: Ο πάντα επίκαιρος Γεώργιος Σουρής
Περιοδεία σε διάφορες πόλεις της χώρας μας θα πραγματοποιήσει το καλοκαίρι του 2012 η Εταιρεία Θεάτρου ΒΗΜΑΤΑ ,της Ελένης Γερασιμίδου και του Αντώνη Ξένου, με τρία μονόπρακτα του Γεωργίου Σουρή.

Η παράσταση έχει τον γενικό τίτλο “Θα τρελαθούν κι αφεντικά θα τρελαθούν και δούλοι”.
Ο μεγάλος σατυρικός συγγραφέας παραμένει επίκαιρος μια και οι καταστάσεις που περιγράφει είναι πανομοιότυπες μ’αυτές που ζούμε σήμερα στην πατρίδα μας. Χρεωκοπία, πτώχευση, φόροι, ρουσφέτια, παραγοντισμοί.

Το μονόπρακτο “Ο Αναπαραδιάδης” αναφέρεται στην απελπισία ενός νεαρού δικηγόρου που τον οδηγεί στο να παντρευτεί μια αδέκαρη γεροντοκόρη, ώστε να γλυτώσει το φόρο επιτηδεύματος για τον οποίο τον κατατρέχει ο ενωμοτάρχης αδελφός της.

“Δεν έχει τα προσόντα” είναι ο τίτλος του δεύτερου μονόπρακτου στο οποίο ένας ανειδίκευτος άντρας επιμένει να διοριστεί στο Δημόσιο με τη βοήθεια ενός βουλευτή και τελικό σκοπό το γάμο με μια μοδίστρα όμορφη και με προίκα.

Το τρίτο μονόπρακτο με τον τίτλο “Η Περιφέρεια” αναφέρεται στον παραγοντισμό που κυριαρχεί στην πολιτική ζωή και τον επηρεασμό των ψηφοφόρων από τον κομματάρχη.
Η παράσταση πλουτίζεται με κείμενα από τον “ΡΩΜΗΟ” τη σατυρική εφημερίδα του Σουρή.

Η σύνθεση των κειμένων έγινε από την ηθοποιό-θεατρολόγο Μαρία Μάλλιου, η οποία υπογράφει και τη σκηνοθεσία με την Ελένη Γερασιμίδου.