Ο Αθανάσιος Ψαρράκης, Υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού & Επικοινωνίας της ΝΟ.Δ.Ε. Ευβοίας σχολιάζει τις εξελίξεις σχετικά με την αναστολή των εργασιών της εταιρείας Eldorado Gold.

Και οι μάσκες έπεσαν! Τα πρωθυπουργικά φληναφήματα στη ΔΕΘ, ενώπιον των τηλεοπτικών φακών, περί επενδυτικού παραδείσου που αποτελεί, δήθεν, η Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ, κατέρρευσαν από την άμεση ανακοίνωση της “Eldorado Gold”. 
Η εταιρεία ανήγγειλε αναστολή των επενδυτικών της σχεδίων και παύση των εξορυκτικών δραστηριοτήτων της στη Β. Ελλάδα, με αφορμή τη μεθοδευμένη κυβερνητική καθυστέρηση των διαδικασιών πλήρους αδειοδότησής της, κατά τις αποφάσεις του ΣτΕ.
Η εμμονική στις αντιλήψεις της και ιδεοληπτική στις αποφάσεις της κυβέρνηση του κ. Τσίπρα, καθώς και η πάγια αντίθεσή της στην ιδιωτική πρωτοβουλία, που δημιουργεί θέσεις εργασίας, διατρανώθηκαν, με ανάρτηση στα μέσα δικτύωσης, του περιβόητου Καρανίκα. Ο υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού του πρωθυπουργικού γραφείου(!), ο ανεκδιήγητος αυτός εγκέφαλος, στέλνει “στα τσακίδια” την “Eldorado Gold” και τις επενδύσεις της και της εύχεται “να μη στεριώσει πουθενά…”, αδιαφορώντας για την ταυτόχρονη απώλεια 2500 θέσεων εργασίας, από δυστυχείς συμπατριώτες του και τις οικογένειές τους!
 Όμως αυτός ο θρασύτατος κύριος και ο άμεσος προϊστάμενος του, που τον διατηρεί ακόμη στη θέση του, αδιαφορώντας προκλητικά  για την κατακραυγή του ελληνικού λαού, εξακολουθεί να εισπράττει τις παχυλές αποδοχές του, για να εμφανίζει, κατά καιρούς, τέτοια κείμενα αθλιότητας και ντροπής.
Το ήθος των στελεχών της ΝΔ και η πολιτική ευπρέπεια που υιοθετούμε, δεν  μας επιτρέπει ν’ αντιστρέψουμε την προτροπή που εκστομίσθηκε από τον πρωθυπουργικό σύμβουλο.
Μας επιτρέπει όμως, και μας επιβάλλει, να υπενθυμίσουμε στους συμπολίτες μας, που εξέλεξαν αυτή την Κυβέρνηση, ότι δεν μπορούν και δεν πρέπει να ταυτίζονται στο παραμικρό, πλέον, μ’ αυτή και με το επίπεδο των ενοίκων του Μαξίμου, που προσβάλλει τον πολιτικό πολιτισμό μας.
Αθανάσιος Ψαρράκης
Υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού & Επικοινωνίας 
ΝΟ.Δ.Ε. Ευβοίας 
Ακολουθείστε μας στο Google News