Δημοπρατήθηκε το έργο της Οδού Μακαρίου στη Θήβα ανακοίνωσε ο Γ.Γ. της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
«Τηρήσαμε τη δέσμευση που αναλάβαμε στο ακέραιο…» Δήλωσε ο Παντελής Σκλιάς

Δημοπρατήθηκε το έργο της ασφαλτόστρωσης-ανακατασκευής της οδού Μακαρίου, στη Θήβα, όπως είχε δεσμευτεί πριν περίπου δυο μήνες κατά την επιτόπου επίσκεψή του ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κ. Παντελής Σκλιάς, όταν του είχε τεθεί το σοβαρό πρόβλημα της κατάστασης του δρόμου που απασχολούσε το Δήμο, τους κατοίκους της περιοχής και τους διερχόμενους οδηγούς.
Ο Γ.Γ. της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας σήμερα το πρωί Τετάρτη 06 Μαΐου 2009 παρέδωσε στον Δήμαρχο Θήβας Ν. Σβίγγο τον φάκελο με την έγκριση της μελέτης του έργου, την έγκριση διάθεσης πίστωσης 550.000 ευρώ και τη διακήρυξη της Δημοπρασίας.
Μετά τη συνάντηση με το Δήμαρχο Θηβαίων ο κ. Σκλιάς δήλωσε:
«Τηρήσαμε της δέσμευση που αναλάβαμε κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνάντησης εργασίας στο Δήμο Θηβαίων πριν περίπου απο 2 μήνες. Κάναμε αποδεκτή τη μελετή που υποβλήθηκε απο το Δήμο Θηβαίων και σήμερα είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω τη Δημοπράτηση του έργου με το ποσό των 550.000 Ευρώ.
Με αυτό το τρόπο αποδεικνύουμε το σεβασμό στην ποιότητα ζωής των κατοίκων αλλά και στο θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Μοχθούμε καθημερινά για να βελτιώσουμε τη καθημερινότητα του πολίτη με συγκεκριμένα έργα και πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουμε…»
Στη συνέχεια ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του ΧΥΤΑ Θήβας, όπου ήδη έχει αρχίσει η διαδικασία εναπόθεσης απορριμμάτων, συνοδευόμενος από το Δήμαρχο Θηβαίων και πρόεδρο του αντίστοιχου ΦΟ.Δ.Σ.Α. κ. Σβίγγο.