Η νέα ταινία «Το Μεγάλο Σορτάρισμα» έρχεται στον κινηματογράφο ΜΑ.ΓΙΑ movietone στη Χαλκίδα από την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου μέχρι και την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου.

Υπόθεση:
Στα τέλη του 2008 έσκασε η φούσκα της αμερικάνικης κτηματαγοράς. Οι τιμές των σπιτιών, που είχαν εκτιναχθεί σε δυσθεώρητα ύψη, κατέρρευσαν μέσα σε ελάχιστους μήνες. Μαζί τους συμπαρέσυραν και την παγκόσμια οικονομία, οδηγώντας στη χειρότερη κρίση των τελευταίων 80 ετών που παρέσυρε στο διάβα της, κυβερνήσεις και υπόγειες διασυνδέσεις.
Τέσσερις outsiders μικροεπενδυτές (ένας αθυρόστομος αναλυτής, ένας αντικοινωνικός γιατρός με ταλέντο στα μακροοικονομικά, δυο πιτσιρικάδες μικροεπενδυτές που έστησαν επενδυτικό κεφάλαιο στο γκαράζ του σπιτιού τους κι ένας τραπεζίτης που απλά αξιοποίησε προς ίδιον όφελος μια πληροφορία), διαπιστώνουν αυτό που οι τράπεζες, τα ΜΜΕ και η αμερικανική κυβέρνηση αρνούνταν να δουν, δηλαδή… την επικείμενη κατάρρευση της παγκόσμιας οικονομίας. Έτσι, στο γενικευμένο αυτό, παγκόσμιο «κραχ» υπήρχαν και άτομα που ωφελήθηκαν από αυτό και θησαύρισαν.
Σκηνοθεσία: Adam McKay
Σενάριο: Adam McKay, Charles Randolph
Ηθοποιοί:  Steve Carell, Christian Bale, Brad Pitt, Ryan Gosling, Marisa Tomei, Melissa Leo, Selena Gomez
Ώρα προβολής: 22:15
Τιμές εισιτηρίων:
7€ κανονικό και 6€ φοιτητικό, ανέργων, πολυτέκνων
Προσφορά κάθε Τετάρτη γενική είσοδος 5€
Κερδίστε 3 μονές προσκλήσεις. Για να συμμετέχετε στον διαγωνισμό μας επισκεφθείτε την σελίδα μας στο Facebook.
Υπεύθυνοι:
Πάνος Σταυρίδης και Λευτέρης Σικιώτης
Αβάντων 83 – Χαλκίδα
Τηλ: 2221025625
Ακολουθείστε μας στο Google News