Η θεατρική παράσταση «Μαρία Πενταγιώτισσα» στο θέατρο «Ορέστη Μακρή» θα ανέβει την Τετάρτη 27 Αυγούστου στις 21:00 στο θέατρο «Ορέστη Μακρή».
Το έργο θα ανεβεί σε σκηνοθεσία ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΣΤΑΤΖΟΓΛΟΥ ο οποίος θα ερμηνεύσει και τον πρωταγωνιστικό ρόλο ( θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ο Γιάννης 62 χρονών σήμερα δεν έχει παίξει ποτέ σε έργο του πατέρα του).
Σκοπός του ίδιου αλλά και όλων μας είναι να παρουσιαστεί η παράσταση με σεβασμό επιτέλους στον ΜΠΟΣΤ , με σεβασμό στο κείμενό του, στα σκηνικά του, στη μουσική του, τελικά όπως θα ήθελε να το δεί και ο ΙΔΙΟΣ.
Στο έργο συμμετέχουν γνωστοί και καταξιωμένοι ηθοποιοί και το ανέβασμα του έργου θα είναι άρτιο από κάθε άποψη…
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γιάννης Μποσταντζόγλου
ΜΟΥΣΙΚΗ: Γιούρι Στούπελ
ΣΚΗΝΙΚΑ: Παναγιώτης Μανίκας
ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: Δέσποινα Βολίδη
ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ: Χάρης Μανταφούνης
Θα λάβουν μέρος οι ηθοποιοί Γιάννης Μποσταντζόγλου, Γιάννης Αϊβάζης, Δήμητρα Παπαδήμα, Κώστας Φλωκατούλας, Περικλής Αλμπάνης, Πέτρος Πέτρου, Μάριος Λεωνίδου, Κωνσταντίνος Πρασάς, Γιώργος Ματαράγκας και Πέτρος Ξεκούκης.
Τιμή εισιτηρίου: 18€ γενική είσοδος και 10€ φοιτητικό, μαθητικό, ανέργων.
Προνομιακή τιμή προπώλησης: 14€ (Κινηματογράφος REX)