Η μεγάλη επιτυχία του χειμώνα «Να ζει κανείς ή να μη ζει», που διασκεύασαν και σκηνοθέτησαν ο Θανάσης Παπαθανασίου και ο Μιχάλης Ρέππας, παρουσιάζεται στη Χαλκίδα, στο Κάστρο Κανήθου, αύριο Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:00.

Πρωταγωνιστούν: Κάτια Δανδουλάκη, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Τάσος Κωστής, Σοφία Μουτίδου, Χριστίνα Τσάφου, Σπύρος Μεργιανός, Πρόδρομος Τουσουνίδης.

Λίγα λόγια για το έργο:

Πολωνία 1941. Γερμανική Κατοχή. Μια διάσημη ηθοποιός (Κάτια Δανδουλάκη) απατά τον άντρα της (Χρήστος Χατζηπαναγιώτης) με έναν πολύ νεότερο της αντιστασιακό (Γιάννης Τσιμιτσέλης).

Μια ερωτική φάρσα στήνεται στα παρασκήνια ενός θιάσου του μουσικού θεάτρου. Ο αταίριαστος έρωτας της ώριμης πρωταγωνίστριας και του νεαρού αντιστασιακού είναι ένα από τα κλασσικά θέματα της ροζ φάρσας.

Μόνο που το ροζ αρχίζει να σκουραίνει επικίνδυνα όταν στα γρανάζια της φάρσας πιάνονται ένας Γερμανός στρατηγός (Τάσος Κωστής) μαζί με την αυστηρή γραμματέα του (Σοφία Μουτίδου) και τον ηλίθιο υπασπιστή του (Σπύρος Μεριανός), μια διπλή κατάσκοπος (Χριστίνα Τσάφου) και ο μακιγιέρ της πρωταγωνίστριας (Πρόδρομος Τοσουνίδης).

Το ετερόκλητο αυτό πλήθος μπλέκεται σε ένα τυφώνα από συμπτώσεις, ανατροπές και μεταμφιέσεις, όπου συγχέονται οι ρόλοι και χάνονται τα όρια ανάμεσα στα στρατόπεδα των Πολωνών αντιστασιακών και των κατακτητών τους. Μουσικά νούμερα και αγωνιώδεις καταδιώξεις, λαμπερές τουαλέτες και οπλοπολυβόλα, θεατρίνοι και Ες – Ες γίνονται ένα κουβάρι για να νικήσει στο τέλος η ομάδα των θεατρίνων.

Προσφορά Προπώλησης:

Κατόπιν ενημέρωσης της παραγωγής η τιμή προπώλησης εισιτηρίων είναι για όλες τις κατηγορίες 12 €.

Η προσφορά ισχύει μέχρι αύριο (7/9) το μεσημέρι στα παρακάτω σημεία προπώλησης:
* Κλειστό Γυμναστήριο Κανήθου: Πρωί: 09:00-15:30 και
* Δημοτικός Κινηματογράφος ΡΕΞ.: Απόγευμα (εκτός 7/9): 20:30-23:30

Στο Κάστρο την ημέρα της παράστασης οι τιμές θα είναι:
Γενική είσοδος 20 € – Φοιτητικό, πολύτεκνοι, συνταξιούχοι 15€ & Παιδικό, άνεργοι ΟΑΕΔ, & ΟΓΑ 12 €