Ο Δήμαρχος Κηρέως, Πρόδρομος Ενωτιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση για την επένδυση, που θα γίνει στο Κυμάσι Μαντουδίου

Είμαι ικανοποιημένος σήμερα γιατί η διαρκής προσπάθειά μου με τη συμπαράσταση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Κηρέως για προσέλκυση επενδύσεων που δεν ρυπαίνουν το περιβάλλον, δεν προκαλούν βλάβες στην υγεία των κατοίκων, δεν ζημιώνουν τους υπόλοιπους παραγωγικούς κλάδους, με σκοπό τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας στον τόπο μας άρχισε να αποδίδει καρπούς.
Σήμερα υπέγραψα το Συμφωνητικό Μίσθωσης Δημοτικής Έκτασης 40 στρεμμάτων στο Κυμάσι Μαντουδίου με τη ΛΑΜΔΑ ΝΑΥΣ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΑΕ για τη δημιουργία από τον μισθωτή ΜΟΝΑΔΑΣ  ΝΑΥΠΗΓΗΣΗΣ, ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΠΟΛΥΤΕΛΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΚΑΙ ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ (θαλαμηγών υψηλού τουρισμού,  τύπου YACHTS και MEGA YACHTS).
Ταυτόχρονα ακόμη μια βιοτεχνία μεταλλικών κατασκευών ξεκίνησε να λειτουργεί στο Προκόπι απορροφώντας άνεργους του Δήμου μας.
Ως Δήμαρχος θέλω να προτρέψω τους νέους του τόπου μας να εκπαιδευτούν στις νέες ειδικότητες που χρειάζονται οι επιχειρήσεις που εγκαθίσταται στο Δήμο μας. Εμείς ως Δημοτική Αρχή είμαστε έτοιμοι να τους βοηθήσουμε, διευκρινίζοντας όμως ότι στόχος του Δήμου είναι η προσέκλυση επενδύσεων, ενώ η επιλογή των εργαζομένων που θα προσληφθούν είναι αποκλειστική αρμοδιότητα των αντίστοιχων επιχειρήσεων.
Θέλω επίσης να δηλώσω ότι η προσπάθεια προσέλκυσης επενδυτών συνεχίζεται. Έτσι σε περίοδο παγκόσμιας οικονομικής κρίσης όταν σε άλλες περιοχές οι επιχειρήσεις κλείνουν, στο δικό μας Δήμο υπάρχει εγκατάσταση επενδυτών και δημιουργία δραστηριοτήτων. Η περιοχή μας έφτασε προ ετών στον πυθμένα της ύφεσης και μετά από τις επίπονες προσπάθειές μας δημιουργούνται σοβαρές ενδείξεις ανάκαμψης.
Κλείνοντας θέλω δημόσια να ευχαριστήσω όσους βοήθησαν να προχωρήσει αυτή η επένδυση.