Ισοπαλία απέσπασε ο ΑΟ Χαλκίς στην έδρα του πρωτοπόρου Αήττητου Σπάτων και έτσι η κατάσταση στην κορυφή της βαθμολογίας του 7ου ομίλου της Γ Εθνικής παρέμεινε αμετάβλητη.
Ενώ το πρώτο ημίχρονο τελείωσε χωρίς τέρματα, οι παίκτες του Αήττητου Σπάτων κατάφεραν να προηγηθούν σχεδόν με την έναρξη του β μέρους με προβολή του Τζάκσον στο 52ο λεπτό.
Ο ΑΟ Χαλκίς κατάφερε άμεσα να φέρει το ματς στα ίσα, χάρη σε σουτ του Μπλάνκο στο 57΄ κάνοντας με τον τρόπο αυτό το 1-1.
Μετά το τέλος της 9ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, ο Αήττητος Σπάτων παραμένει στην πρώτη θέση με την ομάδα της Χαλκίδας να τον ακολουθεί από κοντά στην 2η.
Διαμαρτύρεται για την διαιτησία η ομάδα των Σπάτων
Μετά το τέλος του αγώνα ο ισχυρός άντρας της ομάδας του Αήττητου Σπάτων κος Νίκος Κατσίγιαννης εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρει τα εξής.
Το δίδυμο Καλύβας Κουκούλας έφερε εις πέρας την αποστολή του!
Ο ενας διόρισε και ο άλλος εκτέλεσε.
Σ’ ένα ματς το οποίο επρεπε να είχαν τελειώσει οι φιλοξενούμενοι με δέκα παίχτες, ο διαιτητής έδειχνε τρομερή ανοχή στο αντιαθλητικό παιχνιδι της Χαλκίδας και με αποκορύφωμα το καταφανέστατο πέναλτι που δεν έδωσε πάνω στον FARINOLA και ενώ ήταν ετοιμος να σκοράρει απέναντι στο ΣΤΑΥΡΙΑΝΟ.
Το παραμύθι σας τελείωσε εδώ.
Με τα λεφτά μας και τον ιδρώτα μας δεν παίζει ΚΑΝΈΝΑΣ.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Πάρης Κωνσταντακόπουλος): Μιχελής, Μουστάκης, Ρουσάκης, Κωστόπουλος, Κατσικογιάννης (81’ Γκούμας), Τζάκσον, Δουκάκης (74’ Νικλητσιώτης), Ηρακλής, Κρητικός, Τσιλιγγίρης, Φαρινόλα
ΧΑΛΚΙΔΑ (Αντώνης Αυλωνίτης): Σταυριανός, Βαλκάνος, Θωμάς, Μπακομήτρος, Καραμπάς, Τσίγκρος (63’ Εμέκα), Ταυταρίδης, Χαρτσιάς, Ντελέκος, Μπλάνκο (86’ Ανέστης), Πολίτης
Ακολουθείστε μας στο Google News