Την πεποίθηση πως ο θαλάσσιος τουρισμός αποτελεί κινητήρια δύναμη στην αναπτυξιακή προοπτική της Εύβοιας εξέφρασε η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Νήσος Εύβοια Reggata κ. Βούλα Αγιοστρατίτη κατά τη συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 27 Ιουλίου 2020, με αφορμή τη διοργάνωση του ιστιοπλοϊκού αγώνα «Νήσος Εύβοια Reggata 2020», που θα διεξαχθεί στο νότιο Ευβοϊκό από την 2 έως τις 8 Αυγούστου 2020 υπό την αιγίδα και του Επιμελητηρίου Εύβοιας, του Σωματείου Αλληλοβοήθειας Μελών του Επιμελητηρίου και του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χαλκίδας.

κ. Σπύρος Γεροντίτης, Πρόεδρος Οργανισμού Λιμένων Νομού Εύβοιας

Στη συνέντευξη τύπου συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Εύβοιας κ. Ηλίας Μπουρμάς, ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Νίκος Μώρος, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού δήμου Χαλκιδέων κ. Γιάννης Νέζης, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένων Εύβοιας κ. Σπύρος Γεροντίτης, ο Πρόεδρος του ΣΑΜΕΕ κ. Θεοδόσης Γεωργουλόπουλος και από τον Ιστιοπλοϊκό όμιλο Χαλκίδας οι κύριοι Ζουλάμογλου Πέτρος και Δημήτρης Θεοφιλογιαννάκος.

Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου Εύβοιας Νίκος Μώρος

Κατά την τοποθέτηση της η κ. Αγιοστρατίτη εστίασε στη σημαντική συμβολή της κορυφαίας αυτής διοργάνωσης στην τουριστική προβολή της Εύβοιας, επισημαίνοντας ότι την καθιστά αθλητικό και πολιτιστικό προορισμό και σημείωσε πως σε αυτή την κατεύθυνση όλοι οι φορείς θα συμβάλλουν για να στεφθεί η διοργάνωση με επιτυχία.

Στη συνέντευξη Τύπου παραβρέθηκαν εκπρόσωποι από τον Ερυθρό Σταυρό κ. Κιαπέκου Ερασμία και Χρυσικόπουλος Παναγιώτης, από το Λιμενικό Σώμα οι κύριοι Μουρτζάκης Ιωάννης και Κουτογιάννης Κωνσταντίνος.

Γεώργιος Νικολούλιας, Πρόεδρος Ναυπηγείων Χαλκίδας ΑΕ

Το παρών έδωσε και ο Πρόεδρος των ναυπηγείων Χαλκίδας κ. Νικολούλιας Γεώργιος, όπου απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό. Η εταιρεία Ναυπηγεία Χαλκίδας ΑΕ είναι Χρυσός Υποστηρικτής της Νήσος Εύβοιας Reggata 2020.

Δείτε το βίντεο με τον χαιρετισμό του κ. Νικολούλια:

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του κ. Γεροντίτη: