Όσο κι αν λατρεύουμε την ελληνική κουζίνα, όσο κι αν είναι η number one ανάμεσα στις διατροφικές μας προτιμήσεις, δύσκολα θα πούμε όχι σε ένα Ιταλικό και Αργεντίνικο μενού.

Το Xenia Food Cocktail Coffee εντάσσει στο μενού του τις πλέον αυθεντικές ιταλικές γεύσεις στην γαστρονομική του κουλτούρα και αποτελεί το place-to-be για μια γνήσια ιταλική εμπειρία.

Το μενού περιλαμβάνει πληθώρα άκρως γευστικών πιάτων. Δεν πρέπει να παραλείψετε το Vitello Tonnato, Gnocchi Cacio e Pepe.

Επιπλέον στο Xenia Food Cocktail Coffee το κρέας αποτελεί τον απόλυτο πρωταγωνιστή. Ο χώρος ζεστός με απλές γραμμές και συνάμα γεμάτος με μια ξεχωριστή ενέργεια και με θέα όλη την όμορφη πόλη της Χαλκίδας. Τα πιάτα έχουν την απόλυτη επιρροή από την κουλτούρα της Λατινικής Αμερικής, με μία πιο μοντέρνα διάθεση.

Μπριζολάκια μαύρου χοίρου και Αργεντίνικη πικάνια, είναι δύο από τα πιάτα που θα ξετρελάνουν τους λάτρεις της υψηλής κρεατοφαγίας!

Την Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2023 εκτός του υπάρχοντος μενού θα έχετε την δυνατότητα να απολαύσετε και εορταστικά πιάτα. Από τη νέα χρονιά το Xenia Food Cocktail Coffee ετοιμάζει ξεχωριστές γαστρονομικές θεματικές βραδιές!

Για κρατήσεις επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2221024616.

Ακολουθείστε μας στο Google News