Τη δική του άποψη αναφορικά με τη συνέντευξη του Σαββίδη καταθέτει μέσω επιστολής του ο βουλευτής Ευβοίας της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Μαρκόπουλος.

Σοβαρό ηθικό και πολιτικό ζήτημα δημιουργείται πλέον μετά την συνέντευξη του κ Σαββίδη ο οποίος επιτίθεται εναντίον της ΝΔ και προσωπικά του Πρόεδρου της Κυριάκου Μητσοτάκη‎.
Ο νεόκοπος στα ελληνικά οικονομικά ζητήματα έχει πρωταγωνιστήσει ήδη σαν “λαγός” στον..στημένο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες μόνο για να αυξήσει το τίμημα και να κάνει χώρο στον έτερο ψευτοεπιχειρηματιά Καλογρίτσα που δεν είχε κεφάλαια αλλά οικόπεδα ξερικά που τα λάνσαρε σαν παραλία Κυανής Ακτής.. ευτυχώς εξευτελίστηκε η διαδικασία και τερμάτισε το πανηγύρι. Επόμενη κίνηση Σαββίδη η αγορά της καπνοβιομηχανίας ΣΕΚΑΠ που προκάλεσε ερωτηματικά.‎..τα οποία απαντήθηκαν με την πρόσφατη χαριστική τροπολογία που μηδένιζε τα χρέη και τις οφειλές της στο δημόσιο!! Λες και οι άλλοι επιχειρηματίες είναι λεπροί και δεν τους χαρίζονται ούτε οι τόκοι από τα χρέη. Ούτε καν τα πανωτόκια κι ας τους χρωστάει το κράτος… Ο κ Σαββίδης ανακοίνωσε και την αγορά είτε Μέγκα είτε άλλου καναλιού.‎ Κι όλα αυτά τα διακόσμησε με πολιτικό υβρεολόγιο.για ΝΔ και Κυρ. Μητσοτάκη.
Εξελίσσεται στην Ελλάδα νέα Κοσκωτιάδα με πολιτική κάλυψη Συριζα Ανελ;
Ορθώς η ΝΔ αντέδρασε και οφείλει πλήρως να ξεσκεπάσει το σκάνδαλο που έχει ονοματεπώνυμο.
Βέβαια ο Σαββίδης έχει φροντίσει να δημιουργήσει και ένα μικρό πολιτικό λόμπι μέσα στην ΝΔ με βουλευτές συχνά αρέσκονται να ‘φωτογραφίζονται” μαζί του κα‎ι να υπερηφανεύονται για την συναναστροφή του. Δικαίωμα τους.
Ωστόσο η νέα Ελλάδα που η ΝΔ θα αναλάβει να ξανακτίσει από τα ερείπια της αριστερής διακυβέρνησης‎ απαιτεί πολιτικούς με καθαρό μυαλό, καθαρά χέρια και ξεκάθαρες απόψεις και παρέες. Αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο.
Σ αυτήν την ΝΔ πιστεύω.
Η νέα Ελλάδα χτίζεται με αλήθειες και με πολιτικούς επιτυχημένους στην κοινωνία‎ και στην ζωή τους.