Τα backstage του Dancing With The Stars αποφάσισε να αναλάβει ο Χαλκιδέος ηθοποιός, αλλά μάλλον δεν του βγήκε σε καλό.
Ο Αργύρης Αγγέλου, που είχε αναδειχτεί νικητής την προηγούμενη σεζόν του σόου, έχει φέτος αναλάβει έναν διαφορετικό ρόλο, εκείνο του παρτενέρ της Ζέτας Μακρυπούλια.
Δυστυχώς όμως, οι κριτικές για την παρουσία του ήταν στην πλειονότητα κακές.
Φάνηκε ότι ο ηθοποιός είχε μεγάλο ενθουσιασμό που βρισκόταν και πάλι στην σκηνή του DWTS, αλλά είχε και πολύ άγχος με αποτέλεσμα να κάνει λάθη κατά την διάρκεια του live.
Όπως και ο ίδιος έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter:

Έτσι, κατά την διάρκεια του σόου οι τηλεθεατές έγραψαν την γνώμη τους στο Twitter και στο Facebook, εκ των οποίων πολλοί αναφέρονταν στην παρουσία του αρνητικά.
Κάτι το οποίο ανατράπηκε την δεύτερη εβδομάδα, αφού ο ηθοποιός δεν επηρεάστηκε αρνητικά και ήταν πολύ καλύτερος.
Ακολουθείστε μας στο Google News