Ο Κώστας Μαρτάκης ήρθε Χαλκίδα την Κυριακή, σε μια εκδήλωση του Εμπορικού Τμήματος του Επιμελητηρίου Εύβοιας σε συνεργασία με το ραδιοφωνικό σταθμό ΣΟΚ Fm.

Για την τόνωση της αγοράς της Χαλκίδας «παλεύουν» οι έμποροι, δεδομένου ότι η κίνηση ήταν άκρως απογοητευτική το προηγούμενο χρονικό διάστημα του Νοεμβρίου. Στα πλαίσια προσέγγισης του καταναλωτικού κοινού και της δημιουργίας εορταστικής ατμόσφαιρας, που και τη διάθεση φτιάχνει και την κίνηση στα καταστήματα ανεβάζει ο Δήμος Χαλκιδέων απο την πλευρά του, με υπεύθυνη την κ.Λίλιαν Ζλακώνη στόλισε Χριστουγεννιάτικα την πόλη, με έμφαση στους εμπορικούς δρόμους, ενώ το Εμπορικό Τμήμα του Επιμελητηρίου Εύβοιας διοργάνωσε συναυλία με τον Κώστα Μαρτάκη, σε συνεργασία με το ΣΟΚ FM, την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου το πρωί, οπότε και τα καταστήματα ήταν ανοιχτά λόγω του εορταστικού ωραρίου.

Οι παραγωγοί του ραδιοφωνικού σταθμού, Ελίνα Παπίλα και Γιώργος Καρτελιάς ανέβασαν τη διάθεση του κόσμου, που είχε συγκεντρωθεί στην πλατεία αγοράς, για να τους απογειώσει η παρουσία του Κώστα Μαρτάκη λίγο αργότερα. Ο  νεαρός τραγουδιστής ερμήνευσε γνωστές του επιτυχίες, ενώ μετά φωτογραφήθηκε με τους μικρούς του φαν και υπέγραψε αυτόγραφα. Μάλιστα, ο Κώστας Μαρτάκης μίλησε πολύ θερμά για τη Χαλκίδα, την οποία έχει επισκεφτεί και κατά το παρελθόν, όπως και τα καταστήματά της, αφού συγγενικό του πρόσωπο έπαιζε μπάσκετ σην ομάδα της Χαλκίδας.  Απο την πλευρά του το Επιμελητήριο που χρηματοδότησε την εκδήλωση, μοίραζε σοκολάτες σε μικρούς και μεγάλους. Ευχαριστημένη δήλωσε η πρόεδρος του Εμπορικού Τμήματος του Επιμελητηρίου, κ.Βούλα Αγιοστρατίτη απο την εκδήλωση και κάλεσε τους πολίτες να προτιμήσουν τα καταστήματα της Χαλκίδας για τις εορταστικές τους αγορές. Να σημειωθεί ότι το Εμπορικό Τμήμα, πραγματοποιεί happenings και σε άλλες πόλεις της Εύβοιας, ώστε να τονωθεί η αγορά και να προσελκυθεί το αγοραστικό κοινό. Στήριξη των καταστημάτων της πόλης απο τους Χαλκιδέους, ζήτησε και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, Βασίλης Αρμόνης.

(σύντομα βίντεο με τον Κώστα Μαρτάκη στη Χαλκίδα)