Το Σωματείο εργαζομένων Τσιμέντων Χαλκίδας με επιστολή του απευθύνει κάλεσμα σε πολιτικά κόμματα, Βουλευτές Ευβοίας, Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας, Δημοτικό Συμβούλιο Χαλκίδας, Εμπορικό Σύλλογο Χαλκίδας και τις Συνδικαλιστικές οργανώσεις, προκειμένου να δώσουν το δυναμικό παρόν τους στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, την Τρίτη 11 Ιουνιου στην Παιανία Αττικής.

Το κείμενο της αποστολής είναι το ακόλουθο:

Αξιότιμοι Κυρίες – Κύριοι Συνάδελφοι

Σας ενημερώνουμε ότι η ΑΓΕΤ-ΗΡΑΚΛΗΣ συνεχίζει για τρίτο μήνα να απολύει εργαζόμενους, μέλη του σωματείου μας, μετά τη γνωστή απόφασή της να σταματήσει τη λειτουργία του τσιμεντάδικου της Χαλκίδας.

Μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει 32 απολύσεις κάνοντας χρήση του ανώτατου προβλεπομένου από το νόμο ορίου 5%.

Στη σημερινή μας Γενική Συνέλευση αποφασίσαμε ομόφωνα να πραγματοποιήσουμε, σε πρώτη φάση, συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά από το κτίριο των κεντρικών γραφείων της εταιρείας στην Παιανία Αττικής,(19,3 χλμ Λεωφόρου Μαρκοπούλου), την Τρίτη 11 Ιουνίου 2013 στις 10 το πρωί, με κύριο αίτημα την επαναλειτουργία του εργοστασίου και την ανάκληση των απολύσεων.

Στο πλαίσιο της δεδηλωμένης από εσάς υποστήριξης του αγώνα μας, όπως αυτή διατυπώθηκε στις συναντήσεις μας το προηγούμενο διάστημα, σας προσκαλούμε να ενισχύσετε με την παρουσία σας την πιο πάνω συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κούκουρας Ηλίας

Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

Τραγουλιάς Παναγιώτης

Ακολουθείστε μας στο Google News