Προτεραιότητα οι μαθητές – Καμία σκοπιμότητα Δήμαρχε απαντάει ο βουλευτής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ, Συμεών Κεδίκογλου στον Δήμαρχο Αρτάκης σχετικά με το θέμα που προέκυψε με το 3ο Δημοτικό Σχολείο.  

Αναφορικά με την απάντηση του Δημάρχου Ν. Αρτάκης σχετικά με την αναφορά του βουλευτή ΠΑΣΟΚ Συμεών Κεδίκογλου και το θέμα της έλλειψης σχολικών αιθουσών στο 3ο Δημοτικό Σχολείο του δήμου, ο βουλευτής επισημαίνει εκ νέου ότι η πληροφόρηση του είναι έγκυρη καθώς προέκυψε από το έγγραφο που έστειλε ο ΟΣΚ υπογεγραμμένο από τον γενικό διευθυντή προγραμματισμού και ανάπτυξης του οργανισμού. Σύμφωνα με αυτό, «…ο ΟΣΚ, για να εξυπηρετήσει την κατάσταση, υποσχέθηκε τη χορήγηση 2 αιθουσών ελαφρού τύπου για το 3ο δημοτικό σχολείο Ν. Αρτάκης υπό την προϋπόθεση της κατασκευής των βάσεων και έκδοση της σχετικής άδειας από τον Δήμο. Προκειμένου λοιπόν να τοποθετηθούν οι αίθουσες θα πρέπει να τηρηθούν οι ως άνω προαναφερθείσες υποχρεώσεις από τον δήμο Ν. Αρτάκης», πράγμα το οποίο εξάλλου παραδέχεται και ο δήμαρχος στην απαντητική του δήλωση.
 
Ο βουλευτής δήλωσε με αφορμή την απάντηση του δημάρχου ότι «δικός μας σκοπός είναι η δέσμευση ότι θα δοθεί προτεραιότητα στο πρόβλημα του σχολείου. Αν η παρέμβασή μας αποτέλεσε ένα ακόμα σημείο πίεσης για την επίλυση του θέματος, αυτός ήταν και ο μόνος μας στόχος. Όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν καλά ότι είναι μακριά από μένα άλλες σκοπιμότητες, στις οποίες αναφέρεται ο δήμαρχος. Με ικανοποίηση διαπιστώνουμε την άμεση ανταπόκριση του και είναι πλέον υπό το βλέμμα των μαθητών, δασκάλων και γονέων, οι οποίοι αναμένουν τις σχετικές ενέργειες του Δήμου.»