Η Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Χαλκίδα. Η Εύβοια είναι ο τόπος διαμονής όλης της οικογένειας της σημείο αναφοράς, για συναισθηματικούς, οικογενειακούς και επαγγελματικούς λόγους. Διατηρεί συνεχή και στενή επαφή με όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Εύβοια.

Γνωρίζει από πρώτο χέρι τις ανησυχίες, τις δυσκολίες και τους προβληματισμούς των κατοίκων της, και ιδίως της νέας γενιάς, μιας και η οικογένεια της αποτελείται από μάχιμους εκπαιδευτικούς, που υπηρέτησαν και υπηρετούν στην Εύβοια.

blank

Χάρη στον πατέρα της, τέως Λυκειάρχη, είχε την τύχη να συναναστραφεί από πολύ μικρή ηλικία με κατοίκους της Εύβοιας από όλα τα κοινωνικά και οικονομικά στρώματα της περιοχής, και να γνωρίσει καλά τις ανάγκες και τη ζωή τους.

Από την μαχόμενη δικηγορία, που υπηρετεί, με αγάπη και αφοσίωση, εδώ και μία 20ετία, έχει σαφή και πλήρη εικόνα των ζητημάτων που απασχολούν κάθε απλό πολίτη, ενώ ήδη από το έτος 1999 που αποφοίτησε από τη Νομική Αθηνών, πασχίζει να βρει λύση στα προβλήματα αυτών που εκπροσωπεί.

Από τη θέση της ως νομικού συμβούλου μεγάλων εταιρειών, αγωνίζεται για το κοινωνικό σύνολο, για τη διατήρηση των θέσεων εργασίας και την ανάπτυξη της οικονομίας. Ένα παράδειγμα είναι η συνεργασία της με την ΕΑΒ ως νομικός της σύμβουλος.

Μια εταιρεία, που στα χρόνια της διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, κατόρθωσε να σημειώσει κερδοφορία και να αποτελεί βασικό πυλώνα της Άμυνας της Ελλάδας. Παράλληλα μέσω των διεθνών συνεργασιών της στον τομέα της συντήρησης οπλικών συστημάτων και στον τομέα της εκπαίδευσης, κυρίως με τον Αραβικό κόσμο, μπορεί να αποτελέσει το εφαλτήριο που θα κάνει την Εύβοια κέντρο ανάπτυξης και υψηλού τουρισμού.

Είναι μέλος του πολιτικού μητρώου στελεχών της Νέας Δημοκρατίας από το 2015. Ενώ μέσα από τον τομέα Δικαιοσύνης και Διαφάνειας της Νέας Δημοκρατίας, ως στέλεχος, έχει συνεισφέρει ουσιαστικά στη διαμόρφωση του προγράμματος του κόμματος.

Ασχολείται ενεργά με τον πολιτισμό και τον εθελοντισμό, συμμετέχοντας στα διοικητικά συμβούλια φιλανθρωπικών οργανισμών όπως τα «Παιδιά της Γης», καλλιτεχνικών σωματείων, όπως το «Απόλλων Μουσηγέτης», αλλά και αθλητικών συλλόγων, που τιμούν την Ελλάδα στο εξωτερικό, όπως τον «Ζηρίνειο Αθλητικό Όμιλος Κηφισιάς».
Αποτελεί μέρος της προσπάθειας της Νέας Δημοκρατίας να γίνει καλύτερη, με νέους ανθρώπους, που δεν είναι επαγγελματίες πολιτικοί, αλλά επαγγελματίες πολίτες, που ενδιαφέρονται για τον τόπο τους.

Σε όλη της την διαδρομή έχει διαχειριστεί κρίσιμα και μεγάλα ζητήματα, και δεν θα διστάσει να συγκρουστεί με το παλιό, γιατί δεν προέρχεται από αυτό.

Ακολουθείστε μας στο Google News