Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1967. Είμαι απόγονος του οπλαρχηγού Γιώργη Καρκαλέτση, υπαρχηγού του καπετάν Ανδρούτσου (πατέρα του Οδυσσέα), που έπεσε μαχόμενος κατά των Τούρκων κατακτητών το 1815 στο Τσέρεσι της Βοιωτίας.

Τελείωσα τη Φιλοσοφική Αθηνών (πτυχίο Ιστορίας), συνέχισα στο Πανεπιστήμιο Μονάχου (βαλκανολογία) και ολοκλήρωσα τον ακαδημαικό μου κύκλο αποφοιτώντας από την Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης της Ελλάδος.

Στη συνέχεια, επέλεξα συνειδητά να ζήσω στις επάλξεις του Ελληνισμού: Κύπρος (Λεμεσσός), Δωδεκάνησα (Ρόδος και Κως), Θράκη (Κομοτηνή). Εντάχθηκα στο Παγκύπριο Αντικατοχικό Κίνημα και έδωσα τη μάχη για το ΟΧΙ στο σχέδιο Ανάν, ως υπεύθυνος πόλης και επαρχίας Λεμεσσού, στην ΄΄Παγκύπρια Κίνηση Πολιτών για το ΟΧΙ.’’ Ήμουν για 7 χρόνια μέλος της συντακτικής επιτροπής της ΄΄Ελλοπίας’’ και από το 1999 πρόεδρος του Επιστημονικού Συλλόγου Νέων Αθηνών.

Μαχόμενος διαρκώς για τα εθνικά μας δίκαια έχω να παρουσιάσω μέχρι σήμερα 240 τηλεοπτικές παρουσίες σε κυρίως Ελλάδα και Κύπρο, 280 δημοσιευμένα άρθρα και 12 εκδοθέντα βιβλία, τα 10 ιστορικοπολιτικά και 2 μυθιστορήματα, που κυκλοφορούν από την “Εμπειρία Εκδοτική”.

Είμαι παντρεμένος και πατέρας δύο τέκνων.

Πιστεύοντας ότι ο δικομματισμός έκλεισε τον ιστορικό του κύκλο οδηγώντας στα σημερινά κοινωνικά και πολιτικά αδιέξοδα, εντάχθηκα το 2005 στον ΛΑ.Ο.Σ., όταν ο Γιώργος Καρατζαφέρης μου εμπιστεύθηκε τη διεύθυνση του Γραφείου Τύπου του κόμματος. Από τον Οκτώβριο του 2006 έγινα περιφερειάρχης του ΛΑ.Ο.Σ. ανατολ. Στερεάς και Εύβοιας.

Στις εθνικές εκλογές του 2007 κατήλθα με τον ΛΑ.Ο.Σ. ως υποψήφιος βουλευτής Ευβοίας.

Σήμερα είμαι αντιπρόεδρος της Νομαρχ. Επιτροπής ΛΑ.Ο.Σ. Ευβοίας και αγωνίζομαι καθημερινά για τα προβλήματα του νομού.

Επίσης, τον Σεπτέμβριο του 2008 ιδρύσαμε με πατριώτες στην Κύπρο το ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, με σκοπό την διατήρηση της ελληνικότητας του νησιού και την αποτροπή επιβολής εθνοκτόνων σχεδίων λύσης

Ακολουθείστε μας στο Google News