Επιστολή με την οποία καταγγέλει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου απέστειλε η δημοτική παράταξη «Νεοι Ορίζοντες». Παράλληλα στην ίδια επιστολή τονίζουν ότι θα απέχουν από την προγραμματισμένη συνεδρίαση του συμβουλίου το Σάββατο 25 Απριλίου.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής

Για πολλοστή φορά η πρόσκληση του Δημοτικού Συμβουλίου που μας αποστείλατε, (σε όσους την αποστείλατε γιατί οι περισσότεροι Δημοτικοί Σύμβουλοι δεν την έχουν παραλάβει), για το Δημοτικό Συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο στα Κριεζά στις 11 το πρωί,δεν συνοδεύεται από τις εισηγήσεις όλων των θεμάτων. Συγκεκριμένα, από τα 13 θέματα της ημερήσιας διάταξης στα πιο κάτω 6 περιγραφόμενα θέματα δεν υπάρχει ίχνος εισήγησης.

Σήμερα Παρασκευή 24-4-15 στις 10πμ μεταβήκαμε στο γραφείο της Γραμματέως του Δημοτικού Συμβουλίου αναζητώντας τις  εισηγήσεις των πιο κάτω θεμάτων οι οποίες και πάλι δεν ήσαν διαθέσιμες.

Τα θέματα για τα οποία δεν υπάρχει εισήγηση:

  • υπ’αριθμ. 4.Καθορισμός των κοινόχρηστων χώρων των οποίων επιτρέπεται η παραχώρηση της χρήσης και  επιβολή τελών
  • υπ΄αριθμ. 6.Ακύρωση της 18/2015 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου και έγκριση της 21/2015 απόφασης του ΝΠΔΔ Κοινωνικής  Προστασίας  Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Κύμης –Αλιβερίου με θέμα: «Ακύρωση της υπ. αριθ. 84/2014 απόφασης ΔΣ και επανασύνταξη προϋπολογισμού του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Αθλητισμού Δήμου Κύμης Αλιβερίου έτους 2015»
  • υπ’ αριθμ. 7.Έγκριση  της 11/2015 απόφασης του ΝΠΔΔ Κοινωνικής  Προστασίας  Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Κύμης –Αλιβερίου με θέμα: « Υποβολή αιτήματος πρόσληψης προσωπικού ορισμένου χρόνου για κάλυψη αναγκών»
  • υπ’ αριθμ. 11. Οικονομική ενίσχυση σε άπορους
  • υπ’ αριθμ. 12. Έκδοση άδειας λαϊκής αγοράς
  • υπ’ αριθμ. 13.Τροποποίηση προϋπολογισμού οικ. έτους 2015

Μετά από όλα αυτά είμαστε εκ των πραγμάτων πλέον υποχρεωμένοι να καταγγείλουμε το επαναλαμβανόμενο από την μεριά σας γεγονός, το οποίο υποβαθμίζει τα μέγιστα την λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου και να απόσχουμε από την αυριανή συνεδρίαση.

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση στην οποία κοινοποιείται το παρόν  παρακαλείται για τις δέουσες ενέργειές της.

Δημήτρης. Γ. Θωμάς

πρώην Δήμαρχος, επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης

Ακολουθείστε μας στο Google News