Οι δικαστικοί υπάλληλοι συνεχίζουν τις καταλήψεις των δικαστηρίων και αύριο, Τρίτη 18 Οκτωβρίου.

Η εβδομάδα δράσης των Δικαστικών Υπαλλήλων της χώρας κατά του Μισθολογίου – Φτωχολογίου που η Κυβέρνηση της εθνικής υποταγής επιχειρεί να μας επιβάλει, συνεχίζεται αύριο 18/10/2011.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια προάσπισης του Συντάγματος της Ελλάδας από τους θεματοφύλακές του που το παραβιάζουν συστηματικά.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ, ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΑΣΚΗΘΗΚΑΝ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΟ ΚΕΝΟ.

Στην Αθήνα θα γίνει συμβολική κατάληψη του κτηρίου του ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, στα πλαίσια της καταδίκης των προθέσεων της Τρόικας και των ντόπιων υποτακτικών της, να αλώσουν και να διαλύσουν τη Δικαιοσύνη, το τελευταίο στήριγμα του Έλληνα πολίτη, του Έλληνα εργαζόμενου.

Αν γίνουν δεκτές οι προτάσεις της Τρόικας και των Κυβερνητικών φερέφωνων της , περίπου το ¼ των Δικαστικών Υπηρεσιών της Χώρας κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς Δικαστικό Υπάλληλο και όλες οι υπόλοιπες να βρίσκονται στα όρια διάλυσης από την έλλειψη προσωπικού, που θα προκαλέσει η εφεδρεία και η κατάργηση των κενών οργανικών θέσεων.

ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ,
ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ.
ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΞΑΘΛΕΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ