Η δημοτική σύμβουλος της αντιπολίτευσης, Άννα Παππά, εξέφρασε σοβαρές ανησυχίες σχετικά με τη στατική επάρκεια του δημοτικού γηπέδου Χαλκίδας, παρουσιάζοντας και έγγραφο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Το έγγραφο αυτό προέρχεται από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε το 2021, καταδεικνύοντας σημαντικά προβλήματα στις κερκίδες που δεν αντιμετωπίστηκαν επαρκώς από τότε.

Στην καταγγελία της, η κ. Παππά τόνισε ότι τα προβλήματα που εντοπίστηκαν τότε εξακολουθούν να υφίστανται, θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια των αθλητών και των θεατών. Κάλεσε τη δημοτική αρχή να προβεί άμεσα σε ενδελεχείς ελέγχους και να λάβει τα απαραίτητα μέτρα για την αποκατάσταση των προβλημάτων. Επισήμανε, επίσης, την ανάγκη για διαφάνεια και υπευθυνότητα στη διαχείριση των δημόσιων υποδομών, υπογραμμίζοντας ότι η ασφάλεια των πολιτών πρέπει να είναι πρωταρχικό μέλημα για όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

blank

Η παρουσίαση του εγγράφου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας ενισχύει τη σοβαρότητα των καταγγελιών και επισημαίνει την ανάγκη για άμεση δράση από τις αρμόδιες αρχές.

Διαβάστε ακόμη:

Εργασίες του Δήμου Χαλκιδέων στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας

Ακολουθείστε μας στο Google News