Οι Οδηγοί Χαλκίδας γύρισαν για άλλη μια φορά ενθουσιασμένοι από την κατασκήνωσή τους, που φέτος έγινε στην Ελαία Μεσσηνίας, 6-14 Ιουλίου 2019.

Ταξίδεψαν στη “Χώρα του Μπορώ”, παρέα με ήρωες των παραμυθιών, που μπήκαν μέσα σε άλλες ιστορίες, ανακαλύπτοντας νέα στοιχεία τόσο για τους ίδιους, όσο και για τα παραμύθια τους. Άλλωστε, στη “Χώρα του Μπορώ”, όλα μπορούσαν να συμβούν.

Κάθε ευχή μπορούσε να πραγματοποιηθεί, όλοι μπορούσαν να ζήσουν μια άλλη πραγματικότητα, γνωρίζοντας καλύτερα τον εαυτό τους και τους άλλους, μέσα από καθημερινές προκλήσεις.

Τα παιχνίδια, τα γέλια, η άμιλλα, τα μπάνια στη καταγάλανη θάλασσα, οι Υπηρεσίες, τα Στελέχη, οι βραδινές ψυχαγωγίες, οι σκηνές, το κρυφτό, τα τραγούδια, οι Ενωμοτίες, οι κραυγές, το πρωτάθλημα, η πορεία, η σκοπιά, η εκδρομή, το κέφι, οι παρέες, τα πειράγματα, η συνεργασία, η προσπάθεια, η Υπόσχεση, οι νύχτες κάτω από τον έναστρο ουρανό, οι φιλίες, η κούραση στο τέλος της γεμάτης μέρας, τα δάκρυα του αποχωρισμού… όλα θα μείνουν χαραγμένα στις μνήμες όλων μας.

Γιατί όλα αυτά, κι όχι μόνο, είναι η κατασκήνωση των Οδηγών. Κι η κατασκήνωση είναι κομμάτι της ζωής των Οδηγών.