«Σήμερα τιμούμε τους ήρωές μας που έδωσαν τη ζωή τους στον αγώνα για την ελευθερία της πατρίδας μας. Είμαστε υπερήφανοι γιατί το παράδειγμά τους μάς εμπνέει, μάς συσπειρώνει και μάς οπλίζει με αυτοπεποίθηση», τόνισε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Σίμος Κεδίκογλου, στο μήνυμά του για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Ο κ. Κεδίκογλου εκπροσώπησε την Κυβέρνηση στις εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο που πραγματοποιήθηκε με κάθε επισημότητα στην πόλη της Χαλκίδας. Ο ΥφΑΑΤ και βουλευτής Εύβοιας, σημείωσε επίσης ότι η σημερινή ημέρα είναι και γιορτή για τις Ένοπλες Δυνάμεις, λέγοντας ότι: «Εκφράζουμε ευγνωμοσύνη στις γυναίκες και τους άνδρες που υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις και κρατούν τη σημαία της χώρας μας ψηλά».

Ο Υφυπουργός συμμετείχε το πρωί στη δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου και στη συνέχεια ακολούθησε έπαρση της Σημαίας και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της πλατείας Αγίου Νικολάου. Ο ΥφΑΑΤ παρακολούθησε τη παρέλαση αντιπροσωπευτικών τμημάτων μαθητών, καθώς και αναπήρων πολέμου, προσκόπων και οδηγών.

Στους εορτασμούς παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιώργος Κελαϊδίτης, η Δήμαρχος Χαλκίδας κ. Έλενα Βάκα, πολιτικοί και τοπικοί φορείς της περιοχής.

Ακολουθείστε μας στο Google News