Κάνε like στην σελίδα μας στο Facebook και μπες στην κλήρωση για 5 διπλές προσκλήσεις για την παιδική θεατρική παράσταση Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας στο Κάστρο Κανήθου. Κάνε και ένα σχόλιο και αύξησε τις συμμετοχές σου στην κλήρωση, επιπλέον μπορείτε να γραφτείτε και στο newsletter μας αναγράφοντας για την θεατρική παράσταση, όσο περισσότερες συμμετοχές τόσο καλύτερα. Καλή επιτυχία!

Κάνε τώρα like στην σελίδα μας στο Facebook και μπες στην κλήρωση για 5 διπλές προσκλήσεις…

Λίγα λόγια για την παράσταση.

Στην Χαλκίδα θα βρίσκεται στις 16 Ιουλίου 2012, ημέρα Δευτέρα και ώρα 9:00μμ. το βράδυ στο Κάστρο Κανήθου η Παιδική Θεατρική Παράσταση «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ.
 
Διασκευή – Σκηνοθεσία : Δημήτρης Αδάμης
 
Είναι το πιο πολυδιαβασμένο θεατρικό έργο του κόσμου και ο σκηνοθέτης Δημήτρης Αδάμης το διασκεύασε για τα παιδιά. 

Η πιο παραμυθένια τρελή κωμωδία για μικρούς και μεγάλους, ξεκίνησε μια μεγάλη βόλτα σε όλη την Ελλάδα και θα κάνει και ένα σταθμό στην Χαλκίδα για να βρεθεί κοντά μας ο ΠΟΥΚ με την παρέα του και να μας μεταφέρουν με τις αυθεντικές μουσικές της εποχής του Σαίξπηρ και τα υπέροχα κοστούμια στον εκπληκτικό κόσμο της φαντασίας και του ονείρου.

Η Παράσταση είναι ειδικά φτιαγμένη για τα παιδιά, αλλά και για  τους μεγάλους από το υλικό των ονείρων, με μια σύγχρονη, αθώα και δροσερή ματιά που θα μαγέψει του μικρούς θεατές και μέσα από την ελαφρότητα ενός ψιθύρου θα τους γνωρίσει τον μεγάλο συγγραφέα.

Το λατρεμένο ξωτικό ο ΠΟΥΚ κινεί τα πιόνια – ρόλους σ’ αυτό το σκηνικό παιχνίδι και όλοι μαζί άνθρωποι και ξωτικά  περιπλέκονται σε μια από τις πιο αστείες ιστορίες που γράφτηκαν ποτέ.

Ας μη χάσει, λοιπόν, κανείς «ευγενικοί μας θεατές» αυτό το όνειρο, κι αυτές τις αλλιώτικες σκιές, γιατί ειδικά αυτή τη χρονιά η αισιοδοξία ίσως να είναι το κλειδί της ελπίδας μας.

Παραγωγή: μαγικές σβούρες*.
*Η ομάδα μαγικές σβούρες είναι μέλος του Ελληνικού Κέντρου Θεάτρου για τα Παιδιά και τους Νέους.

Παίζουν οι ηθοποιοί:
Λευτέρης Βασιλάκης, Ηλέκτρα Καρτάνου, Άγγελος Κυριακόπουλος, Δημήτρης Μαχαίρας, Κωνσταντίνος Παππάς, Ηλίας Παρασκευόπουλος, Δημήτρης Πάσσος, Μαριαλένα Ροζάκη, Μαριλίζα Χρονέα
 
Διάρκεια παράστασης: 90 λεπτά
Μέρος των εισπράξεων θα διατεθούν υπέρ  των σκοπών του Πανευβοϊκού Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Α.με.Α «Άνθρωπος – Ελπίδα –Πολιτισμός».