Η Νομαρχιακή Επιτροπή Εύβοιας για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Στις εκλογές της 7ης Ιουλίου καλούμαστε να αποφασίσουμε για το μέλλον της χώρας η οποία μετά δέκα χρόνια μνημονίων εξακολουθεί να βρίσκεται στο τούνελ της οικονομικής κρίσης.

Σε αυτήν την εκλογική μάχη που αφορά το μέλλον της χώρας, το Κίνημά μας η πολιτική δύναμη που έχτισε το κράτος δικαίου και το κοινωνικό κράτος, που έφερε τον αποκλεισμένο μέχρι το 1981 πολίτη στο προσκήνιο της ιστορικού, οικονομικού και κοινωνικού γίγνεσθαι της χώρας, δίνει για άλλη μια φορά το παρόν, προκειμένου να βγεί η χώρα από την κρίση.

Μετά την οδυνηρή εμπειρία της «πρώτης φοράς αριστερά», στην οποία ο λαός με την ψήφο του, παρέδωσε προ τετραετίας την διακυβέρνηση της χώρας, όλοι ελπίζουμε, έχουν συνειδητοποιήσει ότι τα προβλήματα της χώρας δεν λύνονται με φανφάρες και μεγάλα λόγια, αλλά με σχέδιο, πρόγραμμα και σκληρή δουλειά.

Ως πολίτες δεν θα έχουμε καμία δικαιολογία πλέον εάν δείξουμε για άλλη μία φορά εμπιστοσύνη σε όποιον υπόσχεται εύκολες λύσεις, διότι τέτοιες δεν υπάρχουν. Η έξοδος από την κρίση μπορεί να επιτευχθεί μόνο με ένα ΕΘΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ που θα καταρτισθεί με συναίνεση όλων των κομμάτων από την Βουλή και θα εφαρμοστεί ανεξάρτητα ποιός θα είναι στην κυβέρνηση όπως έχει προτείνει το ΚΙΝΑΛ και εφάρμοσαν άλλες χώρες οι οποίες για το λόγο αυτό εξήλθαν από την κρίση. Χωρίς μια ισχυρή οικονομικά Ελλάδα δεν θα κρατάμε την τύχη μας στα δικά μας χέρια, αλλά θα είμαστε επαίτες κάθε φορά των δανειστών μας οι οποίοι θα αποφασίζουν για εμάς.

Ο Ελληνικός Λαός στις εκλογές που έρχονται, πρέπει να λάβει την απόφαση αν θέλει την χώρα μας στο κλάμπ των ισχυρών της Ευρώπης όπου την είχε εντάξει το ΠΑΣΟΚ ή στο περιθώριό της που την οδήγησαν η Κυβέρνηση Καραμανλή και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Για το λόγο αυτό οι πολίτες πρέπει να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες της Κυριακής και να με την ψήφο τους να υποστηρίξουν το Κίνημα Αλλαγής, την μόνη πολιτική δύναμη που με βάση το Σχέδιο Ελλάδα, μπορεί να οδηγήσει την χώρα, όπως και στο παρελθόν, στο δρόμο της ανάπτυξης, της ευημερίας και της κοινωνικής συνοχής

Ακολουθείστε μας στο Google News