Στις καμινάδες ανέβηκαν οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ Αλιβερίου, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την καθυστέρηση που παρατηρείται στην κατασκευή της νέας μονάδας φυσικού αερίου.

Η κινητοποίηση κράτησε περίπου 4 ώρες και το Διοικητικό Συμβούλιο και οι εργαζόμενοι είναι αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν κανέναν και τίποτα να σταθεί εμπόδιο στην ολοκλήρωση του έργου.

Το πρωί της Παρασκευής 13 Νοεμβρίου, στο χώρο του εργοστασίου της ΔΕΗ στο Αλιβέρι, κυκλοφόρησε η πληροφορία, ότι πρέπει να εκκενωθούν τα κτίρια των γραφείων του ΑΗΣ και της Διοίκησης, διότι μετά απο έλεγχο της Πολεοδομίας, κρίνονται ως παράνομα και θα κατεδαφιστούν.

Να σημειωθεί, ότι τα κτίρια χρονολογούνται απο το 1993. Εν τω μεταξύ, οι πληροφορίες λένε, ότι η καταγγελία έγινε απο ιδιώτες, που διεκδικούν μέρος των εγκαταστάσεων του χώρου του εργοστασίου της ΔΕΗ στο Αλιβέρι. Άμεσα οι εργαζόμενοι αντέδρασαν και με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Σωματείου, κ. Γιάννη Καραγιάννη ανέβηκαν στις καμινάδες, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για αυτή την εξέλιξη, θεωρώντας ότι κινήσεις ορισμένων αποτελούν τροχοπέδι στο έργο κατασκευή της νέας μονάδας φυσικού αερίου 400MW. Η κινητοποίηση κράτησε περίπου 4 ώρες και το Διοικητικό Συμβούλιο και οι εργαζόμενοι είναι αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν κανέναν και τίποτα να σταθεί εμπόδιο στην ολοκλήρωση του έργου, που αποτελεί σημαντικό κομμάτι για την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.