Με ανακοίνωση του το Εργατικό Κέντρο υπενθυμίζει, ότι την Τετάρτη 26 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί κοινή σύσκεψη με το Δήμαρχο Χαλκίδας με θέμα την αποβιομηχάνιση, ενώ την Πέμπτη 27 Ιουνίου, οι εργαζόμενοι των Τσιμέντων Χαλκίδας θα βρεθούν στα κεντρικά της ΑΓΕΤ στην Παιανία, με συμμετοχή κάθε ενδιαφερόμενου.

Υπενθυμίζουμε ότι την Τετάρτη 26 Ιουνίου και ώρα 8 το απόγευμα στο Δημαρχείο Χαλκίδας στη Φαρμακίδου, θα γίνει ευρεία σύσκεψη με θέμα «αποβιομηχάνιση του Νομού – ανεργία και τρόπους αντιμετώπισής της».

Ακόμα την Πέμπτη 27 Ιουνίου η Ομοσπονδία Τσιμέντων Ελλάδος έχει κηρύξει 4ωρη στάση εργασίας για το θέμα των Τσιμέντων Χαλκίδας και θα πραγματοποιηθεί κινητοποίηση στα γραφεία της ΑΓΕΤ στην Παιανία.

Την ίδια μέρα η Ένωση εργαζομένων Τσιμέντων Χαλκίδας θα δρομολογήσει λεωφορεία για την μεγαλύτερη συμμετοχή στο Συλλαλητήριο, όπου θα αναχωρήσουν από το βούρκο στις 4 το απόγευμα.

Άπαντες οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να συμμετέχουν (φορείς-σωματεία-εργαζόμενοι-πολίτες κ.λ.π.) μπορούν να επικοινωνούν με τη Γραμματεία του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας για να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 2221074430 και στα γραφεία του στην οδό Φριζή 10 στη Χαλκίδα.

Ακολουθείστε μας στο Google News