Ο Κωνσταντίνος Λαζαρίδης είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη ΝΕΑ ΠΟΛΗ και επικεφαλής την υποψήφια δήμαρχο Χαλκιδέων Άννα Παππά.

Βιογραφικό Κώστα Λαζαρίδη

Ο Κωνσταντίνος Λαζαρίδης γεννήθηκε και ζει στη Χαλκίδα. Είναι απόφοιτος της Ηλεκτρονικής και συνέχισε τις σπουδές του στο Marketing&Management στο American College όπως και στο Χρηματοασφαλιστικό Ινστιτούτο LUTCF.

Άννα Παππά

Ξεκίνησε ως Ασφαλιστικός Σύμβουλος στην INTERAMERICAN το 1991 και συνέχισε την καριέρα του στον τομέα του management. Τον Απρίλιο του 2005 έως το 2015 διετέλεσε Βοηθός Συντονιστή Ασφαλιστικών Συμβούλων (Unit Manager). Από το 2016 έως και σήμερα είναι Διευθυντής στο Γραφείο πωλήσεων INTERAMERICAN Χαλκίδας.Είναι ισόβιο μέλος του MDRT και της GAMA INTERNATIONAL.

Τον έχει κερδίσει ο χώρος της τέχνης και συμμετέχει στο καλλιτεχνικό εργαστήρι της πόλης μας, στην γλυπτική και ζωγραφική.

Ασχολείται ενεργά με τον αθλητισμό, συμμετέχοντας ερασιτεχνικά σε ομάδα μπάσκετ, όπως και με το τένις και την καλλισθενική γυμναστική.

Επίσης πρόσφατα πήρε δίπλωμα ιστιοπλοΐας ανοιχτής θαλάσσης.Μερικές από τις βασικές του σκέψεις είναι ότι πρέπει να γίνουν ενέργειες σε πολλά επίπεδα, για αυτό χρειάζονται και τα κατάλληλα στελέχη που θα πλαισιώνουν τον δήμο.

Φυσικά, κάθε δήμος έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες και πρέπει να λάβει υπόψη του κάθε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος τους τοπικούς παράγοντες και περιορισμούς.
Να είναι συνεργάσιμος με το δημοτικό συμβούλιο για να αναπτύξει στρατηγικές που θα αυξήσουν τα έσοδα του δήμου, τις παροχές προς τους πολίτες και να έχει σαν στόχο το συμφέρον του δήμου του και όχι το ατομικό του συμφέρον.

Ακολουθείστε μας στο Google News