Ο Ευβοιώτης Οικονομολόγος Κώστας Μπάμης θα είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την παράταξη Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση με επικεφαλής τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Στ. Ελλάδας Απόστολο Γκλέτσο.

Ο ίδιος δήλωσε:

Φίλοι και φίλες,

Πήρα την απόφαση να θέσω πολιτικά τον εαυτό μου ως υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο με την Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση «Η ΣΤΕΡΕΑ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ» με επικεφαλής περιφερειάρχη τον Απόστολο Γκλέτσο. Ενός ανθρώπου με χρόνια ενασχόληση στην τοπική αυτοδιοίκηση όπου αγωνίζεται με δυναμική διαφάνεια και αξιοκρατία για να αλλάξει το πολιτικό κατεστημένο της Περιφέρειας της Στερεάς Ελλάδας.

Η Εύβοια και η Σκύρος αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα. Οι ελλείψεις στη δημόσια υγεία, το ανύπαρκτο οδικό δίκτυο και η επαγγελματική ανασφάλεια δυσκολεύουν σε μεγάλο βαθμό την καθημερινότητα των πολιτών.

Ο τόπος μας έχει ανάγκη από ενεργούς πολίτες με εθελοντική προσφορά στην κοινωνία. Όλα μου τα χρόνια προσπαθώ ακούραστα και χαρούμενα να δώσω ό,τι καλύτερο έχω ως άνθρωπος στην κοινωνία της Εύβοιας. Με την ίδια χαρά σας κοιτάζω και σας ζητώ τη στήριξή σας στις περιφερειακές εκλογές του Οκτώβρη με το ψηφοδέλτιο «Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση – Η ΣΤΕΡΕΑ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ», του τον Απόστολου Γκλέτσου.

Βιογραφικό

Γεννήθηκε στη Μάκιστο Ολυμπίας και ζει στους Ωρεούς της Βόρειας Εύβοιας. Σπόυδασε Οικονομία και Στατιστική στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και στο Ελληνικό Κέντρο Παραγωγικότητας.

Εργάστηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας οικονομολόγος και στη συνέχεια υπηρέτησε σε επιτελικές θέσεις του Υπουργείου Οικονομικών, της Διεύθυνσης Τελωνείων. Για πολλά χρόνια ήταν προϊστάμενος του Τελωνείου Ωρεών καθώς και μέλος των Λιμενικών Επιτροπών.

Η αγάπη του για την βόρεια Εύβοια, τον τόπο του, τον ώθησε να ασχοληθεί με τα κοινά και να συμμετέχει ενεργά σε κοινωνικές δραστηριότητες και συλλόγους.

Πρωτοστάτησε στην ίδρυση του Ναυτικού Ομίλου Ωρεών του οποίου μέχρι και σήμερα είναι πρόεδρος με πλούσια δραστηριότητα. Συμμετέχει ως πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Ωρεών. Ήταν εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος του Καλλικρατικού Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού και αντιπρόεδρος της οικονομικής επιτροπής.

Συμμετείχε ενεργά στα κλαδικά σωματεία της Ένωσης Τελωνειακών Υπαλλήλων. Είναι παντρεμένος με τη Γεωργία Τσιτούμη και έχουν τρεις κόρες, τη Νεφέλη, την Ίριδα και τη Λήδα.

Ακολουθείστε μας στο Google News