Φραστικό επεισόδιο μεταξύ του απερχόμενου Προέδρου του Επιμελητηρίου, Παναγιώτη Σίμωση και ψηφοφόρου στο εκλογικό κέντρο της Ιστιαίας, ήταν η αφορμή για να τον καταγγείλλουν για ανάρμοστη συμπεριφορά οι υποψήφιοι, Χρήστος Κούτας και Γιάννης Λιονάκης. Εν τω μεταξύ οι εκλογές συνεχίζονται σήμερα και αύριο στη Χαλκίδα, για ανάδειξη νέας Διοίκησης του φορέα.

Οι Συνδυασμοί «Ευβοϊκή Επιχειρηματική Πρωτοβουλία» με επικεφαλής τον κ. Χρήστο Κούτα και «Νέο Επιμελητήριο» με επικεφαλής τον κ. Γιάννη Λιονάκη καταγγέλλουν τη συμπεριφορά του απερχόμενου προέδρου, Παναγιώτη Σίμωση, «ο οποίος για ακόμη μια φορά απέδειξε ότι είναι ακατάλληλος για τη θέση του προέδρου».

Επιδεικνύοντας , ανάρμοστη, αντιδημοκρατική, και απαράδεκτη συμπεριφορά, επιτέθηκε φραστικά σε ψηφοφόρο του Επιμελητηρίου μέσα στο εκλογικό κέντρο της Ιστιαίας απαιτώντας από την εκλογική επιτροπή, σε έντονο ύφος «να τον πετάξουν έξω», μάλλον επειδή εκτίμησε ότι δεν είναι «δικός του».

Είναι προφανές ότι ο απερχόμενος πρόεδρος βρίσκεται σε κατάσταση πανικού και σε πλήρη σύγχυση, θεωρώντας το χώρο διεξαγωγής των εκλογών, αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου.

Ας ελπίσουμε οι έμποροι, οι επαγγελματίες και οι βιοτέχνες της Εύβοιας να προσέλθουν μαζικά στις εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης, θέτοντας τέλος στη λογική της υποβάθμισης του Επιμελητηριακού θεσμού, από εκείνους που τον θεωρούν τσιφλίκι και προσωπικό τους μαγαζί.

Το Επιμελητήριο της Εύβοιας είναι ανάγκη να αναγεννηθεί και να εκπροσωπήσει επάξια και χωρίς διακρίσεις τον Ευβοέα Επιχειρηματία.

Με τιμή,

Χρήστος Κούτας – Γιάννης Λιονάκης